עבור לתוכן

התקנת XP, להוסיף עוד משתמש מלבד ה-Admin?

Featured Replies

פורסם

אני מתקין XP למישהו שלא כל כך מבין בנושא.

שמעתי בעבר שכדאי לעבוד עם משתמש שאינו Admin כמקדם בטיחות ורק אם צריך לשנות דברים בהגדרות, לעשות Login כאדמין.

מה דעתכם?

כמה מקום בהארדיסק תופסת פתיחת משתמש חדש?

תודה.

פורסם

אם הוא היחיד שעובד על המערכת, אין לדעתי צורך ליצור לו משתמש "מוגבל" שאינו אדמין. האופציה של הגבלת ניהול שימושית מאוד בלינוקס (וגם זה שנוי במחלוקת)

אבל בחלונות היא לא קריטית בכלל. שלא לדבר על כך שזה משגע את השכל לעשות לוג-אוף בכל פעם שרוצים להתקין משהו או לשנות תצורה.

אני הייתי מעיף בכלל את המשתמש ADMIN ויוצר למשתמש USER משלו עם הרשאות ניהוליות.

ככה אתה מקטין את הסיכוי שמישהו שמכיר מעט את XP, יצליח להיכנס למערכת דרך החשבון ברירת מחדל למנהל.

בכל מקרה, במידה ואתה אכן מוחק את המשתמש ADMIN, תדאג ליצור משתמש אחר באותה רמת הרשאות כדי ש-XP לא תעשה בעיות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז פשוט ליצור מנהל בשם שהוא לא בנאלי כמו admin ולמחוק את ה- admin המקורי. הבנתי נכון?

פורסם

הבנת מצויין.

אל תשכח גם לנטרל את כל חשבונות ה-GUEST וה-ASP.NET למיניהם.

תוכל לראות ולנהל את כל המשתמשים דרך לחיצה על START - ואז RUN ולכתוב בשורת הפקודה CONTROL USERPASSWORDS2 ואנטר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי תמיד חשוב שיהיה קיים משתמש נוסף על המחשב, שהוא חבר בקבוצת administrators וישמש אותך לפתרון תקלות/פתיחת משתמשים חדשים וכו' במקרה והמשתמש שאיתו אתה עובד נדפק. נתקלתי בלא מעט מקרים שעצם קיומו של משתמש administrator הציל אותי מהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. אתה יכול לקרוא לו בכל שם שהוא לא administrator וככה להמנע מ"פרצת אבטחה" בדמות שם משתמש שכולם מכירים. ולא לשכוח לשים לו סיסמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים