עבור לתוכן

החלפת שפות מתאפשרת לי רק בצד שמאל

Featured Replies

פורסם

הי

תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל.

לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה.

מבקש פתרון

פורסם

סרגל השפה שיש לך למטה בשורת המשימות אתה מקיש מקש ימיני ואז הגדרות>>הגדרות מקשים או שם או בשינוי רצף מקשים...תבדוק

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל בשורת המשימות אין לי את האייקון של השפה

פורסם

אז מקש ימיני >>סרגלי כלים>>>סרגל שפה..ואז מה שרשמתי למעלה

פורסם
  • מחבר

שוב תודה. אבל האפשרות של סרגל שפה לא קימת אצלי משום מה

פורסם

תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל.

לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה.

התאור שלך מתאים יותר לחלונות 3.1... אולי גם למערכות 95/98/ME. בהן היה אפשר לשנות שפות חופשי משני הכיוונים. ב-XP זה קצת אחרת - אפשר לשנות חופשי בצד השמאלי, אבל הצד הימני מוגבל ביכולות שלו - אצלי הוא משנה רק מאנגלית לעברית (או לרוסית. אח שלי התקין כי הוא לומד וזה משגע אותי) - לא ההפך. כדי להגיע למצב שתיארת ב-XP צריך לתמרן עם ה-key settings של סרגל השפה, ועדיין אני לא בטוח שאפשר להעביר מאנגלית לעברית בצד הימני.

בקשר לסרגל השפה - לך בלוח הבקרה להגדרות אזוריות (נראה לי, באנגלית זה Regional and language options) ובחר ב"לשונית" של השפות. וודא שהעברית מותקנת (סתם, היא בטח מותקנת אם אתה כותב פה בעברית) ולחץ על ה"פרטים...". לחץ על הכפתור של סרגל השפה וודא שהוא מופעל. אם אי-אפשר ללחוץ עליו לך ללשונית advanced (בחלון של text services - לא בחלון של Regional options!) ובטל את turn off advanced text services.

לגבי ה-key settings - הכפתור הזה נמצא ליד הכפתור language bar בחלון של text services.

* אגב, מה שחשוב זה הצד של ה-alt - לא ה-shift.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים