פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותויש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואשאני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריךרק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשבבבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לא הבנתי מה הבעיה..אתה צריך להגדיר את ה-CD ראשון...לא את הדיסקט...ואז להכניס ת'דיסק של ה-WIN ולעשות RESTART...ואז הוא יעלה אותו..אתה בוחר להתקין את ה-WIN על מחיצה/כונן כרצונך ואז אומר לו גם למפרמט..וזהו
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר יש בו בוט אתה יכול אולי לארגן לי לינק אפילו לאימיול שבדוק בו ניתן להתקין כמו שצריך?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אני רואה שמישהו כאן לא קרא את חוקי הפורום.מתוך החוקים:Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.the-rings,יש לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש. בשלישית אתה תורחק\תושתק.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.