פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים האם ניתן להעביר משתנים ל viewוכך לפנות כל פעם לחךק יותר קטן של תבלהאם לא, מה הדרך המומלצתיש לי טבלה שמחזיקה 30,000 רשומות של מוצריםוכול מוצר שיך לחנות אחרת.אני צריך כל פעם רק מוצרים של חנות אחת וחשבתי על viewשאני אעביר לו את הid של החנות או כל דרך אחרת שאפשר לעבוד על מקטעכולל עדכונים והוספה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים במקרה כזה שאתה צריך לספק פרמטרים מבחוץ אתה צריך ליצור Stored Proceduresאם מדובר ב- SQL Server אז משהו כזהcreate procedure sp_get_products( @customer_id int)asselect f1,f2,f3 from table1 where customer_id = @customer_idreturnאם אתה עובד ב- ms access אז משהו כזהselect f1,f2,f3 from table1 where customer_id = ?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר אני עובד ב SQL על SQL SERVER 2000 האים הפרוצדורה מחזירה לי טבלה שאני יכול לעדכן ישירות וזה יעדכן את המקוראו שכדאי להישתמש ב פונקציות
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אני עובד ב SQL על SQL SERVER 2000 האים הפרוצדורה מחזירה לי טבלה שאני יכול לעדכן ישירות וזה יעדכן את המקוראו שכדאי להישתמש ב פונקציותלא , אתה כותב פרוצדורות נפרדות למטרות נפרדותאם אתה צריך לעדכן טבלה אז אתה פשוט כותב פרוצדורה לעדכון
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים yokai, למה שלא פשוט תעשה אינדקס לפי מזהה החנות, ותכין query עם מזהה החנות בתור פרמטר?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים yokai, למה שלא פשוט תעשה אינדקס לפי מזהה החנות, ותכין query עם מזהה החנות בתור פרמטר?query לא יודעים לקבל פרטמרים מבחוץ
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים query לא יודעים לקבל פרטמרים מבחוץאני לא יודע למה אתה קורא "מבחוץ", אבל גם ב- ADO, גם ב- ODBC וגם בעוד כמה ממשקים (ונראה לי בכל ממשק סטנדרטי אחר), queries יכולות לקבל פרמטרים.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אז נראה לי שאין וויכוח על כך, זה עניין של סמנטיקה , שאילתה שיכולה לקבל פרמטרים מבחוץ פשוט נקראת stored procedure כך לפחות בעולם ה- database - ים האמיתיים , לא ב- access , ב- access שאילתה יכולה לקבל פרמטרים מבחוץ ע"י הצבת סימני שאלה כפי שנתתי בדוגמא
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים stored procedure זה משהו אחר -זה אובייקט שיש לו שם ופרמטרים, ואתה מפעיל אותו לפי השם שלו, וה- client לא יודע באמת מה הוא עושה. זה יכול להיות סתם query מקומפל, אבל זו יכולה להיות גם פעולה חיצונית שכתובה בשפה אחרת.Query זו שאילתא שמחזירה תוצאות, זה String שה- client שולח ל- Server ומכיל את השאילתא. למשל -SELECT Subject, [From], [Message Size]FROM InboxWHERE ([From] LIKE :From)(כאן :From הוא פרמטר)אגב, View, הוא דומה ל- stored procedure בזה שהשאילתא שלו נמצאת על השרת ולא על ה- client.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר תשמעו SP לא ממש בא בחשבון כי אז אני צריך פרוצדורה לכול פעולההרעיון של אינדקסים נשמע מעניין אני אבדוק אותובנתיים מה שעשיתי הוא להישתמש ב UDP - user defined functionsשמקבלת מספר חנות ומחזירה טבלה ואז אני עושה select or update או כל פקודה אחרת כאילו אני עובד על טלה רגילההחיסרון היחיד הוא בשרת שיתופי זה יכול ליצור מעט עומסזה כל מה שאני מצאתי לגבי זהמעניין שזה לא עלה כאן הכלל כרעיון, מדוע זה?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לכתיבה של sp נפרד לכל פעולה , יתרון משמעותי בניהול ומידור משתמשים במערכת שלך לפי רמות הרשאות שונותוגם פחות קוד ביישום שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.