עבור לתוכן

ה XP שלי בממשק אנגלית ולמרות זאת הרבה מקומות מופיעה לי ה -???????...מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים :

1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי

(gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ?

2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן :s07:.....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ...

תודה

%7Boption%7D

[attachment deleted by admin]

פורסם

הייתה לי את הבעייה (1) גם אני מניח שה-????? זה במקום עברית.

התקנתי מחדש את ה-FONT של העברית ב-WINDWOS

ב-Regional... שב-CONTROL PANEL תחת LANGUAGE תבטל את סימון של Install files for copmplex....

זה אמור להסיר את ה-FONT תאתחל את המחשב ותתקין אותם מחדש (תסמן שוב את האופציה הנ"ל.

לאחר מכן תוודא שתחת ADVANCED (ב-Regional....) אתה עובר ב-HEBREW.

אני ממליץ קודם כל לבדוק שאתה עובד ב-HEBREW ב-ADVANCED ואז להסיור ולהתקין את ה-FONT.

לי הבעייה הסתדרה.

פורסם

הייתה לי את הבעייה (1) גם אני מניח שה-????? זה במקום עברית.

התקנתי מחדש את ה-FONT של העברית ב-WINDWOS

ב-Regional... שב-CONTROL PANEL תחת LANGUAGE תבטל את סימון של Install files for copmplex....

זה אמור להסיר את ה-FONT תאתחל את המחשב ותתקין אותם מחדש (תסמן שוב את האופציה הנ"ל.

לאחר מכן תוודא שתחת ADVANCED (ב-Regional....) אתה עובר ב-HEBREW.

אני ממליץ קודם כל לבדוק שאתה עובד ב-HEBREW ב-ADVANCED ואז להסיור ולהתקין את ה-FONT.

לי הבעייה הסתדרה.

פורסם

אני חשב שכל מה שצריך לעשות זה תחת advanced ב

language for non-unicode programs

לבחור עברית וזהו. והבעיה לא קשורה לחלונות האנגלי שהתקנת אלא לדרייוור של

נווידיה שהורדת שהוא בעברית.

בקשר ל שתיים יש את הדביק בפרום תמיכה תכנית תעבור עליו.

בהצלחה,

HaimTS

פורסם

זה הכל תלוי, אם אתה רואה ???? רק ב-NVIDIA או או בשאר תוכנות שאמורה להיות להם תצוגה בעברית ואתה רואה ????

אם זה רק NVIDIA אז אולי צריך לעדכן את ה-DRIVERS אבל אם זה עוד תוכנות אז לא בעייה ב-DRIVER.

פורסם

זה הכל תלוי, אם אתה רואה ???? רק ב-NVIDIA או או בשאר תוכנות שאמורה להיות להם תצוגה בעברית ואתה רואה ????

אם זה רק NVIDIA אז אולי צריך לעדכן את ה-DRIVERS אבל אם זה עוד תוכנות אז לא בעייה ב-DRIVER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים