עבור לתוכן

בעיה ב ISDN! (כן ISDN, יש עוד דבר כזה....)

Featured Replies

פורסם

מחשב דיי חדש (המפרט כרגע לא רלוונטי) עם Win98SE ומודם Fritz ISDN,

הבעיה היא שהמודם מותקן, יש חייגן ואת כל הפרוטוקולים, אני מצליח לבצע חיוג (Bezeqint), המחשב מבצע זיהוי משתמש וכניסה למערכת,

ואני מתחבר אבל....שאני בא לגלוש דרך ה Explorer אני מקבל הודעת שגיאה:

Server not found or DNS Error

אני מצליח לעשות ping ל Gateway, אני מקבל IP, התקנתי מחדש את כל הפרוטוקולים והדרייברים.

למישהו יש מושג? מישהו נתקל בבעיה דומה?

פורסם

דבר אשון לא לרדת על ISDN !!!!! :bash:

יש לי ISDN כבר 5 שנים !

לא איכזב אותי אף פעם !

מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר את כתובת שרת ה DNS שלך...

שאת זה אתה עושה ב לוח הבקרה-->רשת-->בוחר את TCP/IP--> ושם יש לך צלמית DNS

תכניס את כתובת ה DNS הראשית והמשנית של השרת שלך ותראה אם זה פתר את הבעיה...

פורסם
  • מחבר

לא לצערי זה לא עזר....גם את זה ניסית!

ולא ירדתי על ISDN, פשוט היום למי שיש כסף מתחבר למהיר ולמי שלא (או שלא גולש הרבה) מתחבר עם מודם.

ISDN פשוט לא נראה לי אלטרנטיבה סבירה בהיצע/מחירים של היום!

פורסם

איזה רכיבים מותקנים אצלך ברשת ?

אופציה נוספת זה הכבל, אבל אני לא חושב כי היה לי פעם כבל גרוע והוא גרם לי להרבה בעיות מוזרות.

חוץ מזה אנשים היום לא עושים ISDN, זה יוצא אותו כסף כמו ADSL, בערך. למי שיש ISDN עשה אותו לפני כמה שנים (כמוני).

פורסם
  • מחבר

ברכיבים שמותקנים אצלי הם:

Dialup adapter, Microsoft Client,TCP-IP....that`s all

פורסם

איזה רכיבים מותקנים אצלך ברשת ?

אופציה נוספת זה הכבל, אבל אני לא חושב כי היה לי פעם כבל גרוע והוא גרם לי להרבה בעיות מוזרות.

חוץ מזה אנשים היום לא עושים ISDN, זה יוצא אותו כסף כמו ADSL, בערך. למי שיש ISDN עשה אותו לפני כמה שנים (כמוני).

זה ממש לא אותו כסף. היום לעשות קו ISDN ממש לא משתלם - זה עולה כמה אלפי שקלים - רק ההתקנה. בזק מנסים להוריד את ה ISDN מהגב שלהם, מאחר וזהו קו בעייתי מבחינת תחזוקה במרכזיות. לבזק היום יותר קל לתחזק קו ADSL, וגם יותר משתלם לבזק ( לא תופס קו רגיל, ולכן אין בלאי מואץ).

פורסם

ISDN מי קונה ISDN במחירים של הארץ

:lol: :lol: :lol:

פורסם

ofer_mat, אנחנו לא אוהבים ספאם. פעם הבאה תדמיין שהמונה הודעות שלך גדל ב1.

בקשר לנושא- דרייבר לCAPI PORT, ועבודה מול התומך טכני של הספק.

פורסם
  • מחבר

CAPI Port Driver is inatalled

במקרה הזה התומך הוא בזק בינלאומי.....אין תורך להרחיב על השירות הח....#$%#$^T%@$%#$^ שלהם!!! :AR15:

בכל אופן נכון לעכשיו אני מתקין מערכת הפעלה חדשה על דיסק חדש, כדי לבדוק האם הבעיה נובעת במערכת הפעלה!

פורסם

ISDN יותר יקר מADSL.... תעבור :-\

פורסם

נכון באמת ADSL והכבלים כבר יותר זולים מISDN כדי לך לעבור וגם המהירות בהרבה יותר גדולה

פורסם

לחסור על זה ש'תעבור לADSL' זה ספאם והוא אסור כאן? ל.ISDN יש מספר יתרונות על ADSL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים