פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים למה קקי הוא חום ומסריח?? לכל דבר שהגוף עושה יש מטרה (נכון?) אז מה המטרה בזה שהוא הפך את פסולת המזון שנשארה להיות חומה ומסריחה?? וחוץ מזה, איך בכלל הגוף גורם לפסולת הזאת להיות חומה, מסריחה וקריספית?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים למה היא חומה? פיגמנט שנקרא בילירובין שמופרש בצואה ומקנה לה את הצבע החום (הבילי רובין הוא כעיקרון פיגמנט שנוטה יותר לכיוון הצהוב.. אבל בשל ריכוז גבוה שלו וערבוב של חומרים אחרים - נוצר צבע חום של ממש)למה היא מסריחה? הפרשות חיידקים שנמצאים במעיים (משם יוצאת הצואה) וענייני ריקבון שבמעיים.למה קריספית? עניין של אפייה... (?!)
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים למה היא חומה? פיגמנט שנקרא בילירובין שמופרש בצואה ומקנה לה את הצבע החום (הבילי רובין הוא כעיקרון פיגמנט שנוטה יותר לכיוון הצהוב.. אבל בשל ריכוז גבוה שלו וערבוב של חומרים אחרים - נוצר צבע חום של ממש)למה היא מסריחה? הפרשות חיידקים שנמצאים במעיים (משם יוצאת הצואה) וענייני ריקבון שבמעיים.למה קריספית? עניין של אפייה... (?!)אוי ואבוי...
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הוא מסריח אולי כדי שלא תתפתה להתקרב ולטעום אותו ולהגיע למסקנה שהוא קריספי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.