עבור לתוכן

השפה הבינלאומית

Featured Replies

פורסם

שלום (ערב טוב)

רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק)

אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה

ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....

פורסם

לראות הרבה סרטים באנגלית ללא תרגום

פורסם

^^ זה לא עובד אצל כולם..אצלי ספציפית הלך ואני מטלויזיה מבין ת'אנגלית שלי..ממש לא מהבצפר..(הכוונה לאוצר מילים)

היתי שוקל אולי אפילו ללכת לאיזה קורס..לאחותי זה מאוד עזר...

יש כל מיני קורסים מוקלטים בדיסקים וכו'..תחשוב על זה

פורסם

תנסה לא רק לקרוא אלא גם לכתוב

פורסם

תראה הרבה סרטים באנגלית לי זה מאוד עזר ואני רק בכיתה ט' ואני יודע אנגלית לא מהבצפר

ואני עושה 5 יחידות :D

פורסם

תקרא ספרים, באנגלית כמובן (אבל מה רע בלקרוא ספרים סתם ככה?) מילים שאתה לא יודע מסמן (לא בספר כמובן, במחברת) ואז מתרגם ומשנן.

עם הזמן אתה תשים לב לשינוי משמעותי!

פורסם

תראה הרבה סרטים באנגלית לי זה מאוד עזר ואני רק בכיתה ט' ואני יודע אנגלית לא מהבצפר

ואני עושה 5 יחידות :D

איך אתה יודע כמה יחידות אתה עושה אם אתה רק בכיתה ט'? :bash:

פורסם

אני עוד מז' ידעתי איפה אני (לא, זה לא שחצנות אני פשוט ידעתי מה הרמה שלי ביחס לשכבה, כמו כן ידעתי גם מי יהיה איתי פחות או יותר ב5)

פורסם

איך אתה יודע כמה יחידות אתה עושה אם אתה רק בכיתה ט'? :bash:

כי המורים אומרים לכולם כמה יחידות הם עושים והשנה (כיתה ט') אנחנו מתכוננים לזה הודיעו לנו כמה כל אחד עושה באנגלית ומתמטיקה :kopfpatsch:

פורסם

מכיתה ד' הייתי רואה איזה 3-4 שעות TV ביום.. לרוב ערוץ הילדים וערוץ 3..(ערוצי זהב דאז) כל מיני תוכניות באנגלית... כך למדתי אנגלית בצורה מ-ע-ו-ל-ה :) (בכיתה ז' הייתי בכמה רמות מעל כיתות ט' בחטיבה שלי..)

הייתי קורא את התירגום, מקשיב למה שאומרים וככה עם הזמן למדתי מלא מילים.. אוצר המילים שלי הוא... אין מילים :P

אח"כ גם התחלתי לקרוא ספרים באנגלית... אחרי איזה 20 ספרים הפסקתי... מאז אין לי שגיאות כתיב וכל הזמנים וההטיות של הפעלים באנגלית באים אצלי בטיבעיות.. מאינטואיציה... כאילו גרתי באמריקה 3 שנים :o

זה כל הסיפור... כשתהיו הורים - תעשו בדיוק ככה לילדים שלכם... ;)

אה, וכמובן בחטיבה קראתי גם המון באנגלית באינטרנט.. על כל מיני נושיאם שעניינו אותי.. הייתי מבין אנגלית במאמרים על מחשבים ונשואים אחרים כאילו זו שפת האם שלי... רק מילה אחת כל איזה 1,000 מילים הייתי צריך לבדוק בבילון...

בבילון כבר שנה וחצי לא מותקנת אצלי :D

פורסם

תקרא הרבה חומר באנגלית מהאינטרנט למשל אתרי חדשות , גאג'טים, תחביבים, פורומים בצמוד למילון כמו בבילון למשל

כל מילה שאתה לא מבין אתה יכול לפרש בלחיצת כפתור

תשתתף בהרבה פורומים באנגלית אם אתה רוצה לדעת את ההטייה של מילה לזמן מסויים אתה גם יכול לעזות זאת בעזרת בבילון

תראה סרטים עם כתוביות אבל אל תסתכל על הכתוביות אלה אם אתה לא מבין ממש מה נאמר ואז תקשר את המילה לתרגום

אני גם עשיתי בתיכון 5 יחידות אנגלית בלי להיות בכלל בב"ס ... זה לא כזה קשה

פורסם

שמע לצערי אני לא יכול להגיד לך שאני 5 יחידות או משהו כזה אני פשוט לא יוד אנגלית

והיבנתי שאני חייב לדעת את השפה הזאת מתישהו אז ירשמתי לוול סטריט

אם אתה ממש אבל ממש רוצה לעלות את הרמה שלך תרשם לכם זה קצת יקר האומנם אבל משתלם

בוא אני יגיד לך משהו

יש לי חבר שיודע אנגלית חלק ואני לא יודע כל כך טוב

ממש אפשר להגיד שדגלנו ביחד אבל למה הוא כן יודע ואני לא?

כי שהוא ראה סרטים הוא הקשיב למה שאומרים וככה למד

ואני רק קראתי כמו טיפש ולא נסתי להבין...

המלצה שלי אחי תראה סרטים באנגלית עם תרגום באנגלית זה יעזור לך אני חושב ומלא אנשים אמרו לי לעשות ככה

פורסם

חחח אצלי זה הפוך :x ראיתי סרטים באנגלית ואני עדין רואה, לקרוא מאמר באנגלית אני יכול לחופשי ואני יבין הכל אבל עד שזה מגיע לכתיבה :x בלדבר אין לי ממש בעיה וגם להבין אז בשביל לכתוב קטע שם באנגלית יש לי בעיה =\ כי משום מה תמיד יהיה לי שם שגיאות דיקדוקיות =\

וד"א DimaX אתה ממש צנוע.

פורסם

בבילון כבר שנה וחצי לא מותקנת אצלי :D

"אנחנו אוהבים אותך Dimax" ;)

פורסם

תלך למורה פרטי....לי זה עזר כשהייתי בכיתה ח-ט!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים