עבור לתוכן

שאלה בקשר לגנטיקה-לא לילדים

Featured Replies

פורסם

מי אמר שאני לא מגיב? זה שאין לי מה לומר זה לא אומר שאני לא מגיב ולא פה וכל יום נוספים איזה 2- 3 אנשים חדשים מה אתה רוצה ממני?

פורסם

אתה לא עובד על אף אחד. אפשר להבין מסגנון, ותוכן התגובות שלך שזה אתה. זה, והעובדה שיש לך 5 תגובות ליום על המשתמש השני שלך אבל בימים האחרונים לא הגבת בכלל (וגם אותו IP ::)). מה שאני הכי אוהב זה שאתה מחליף בין משתמשים כדי שיראה כאילו שיש מישהו שמסכים איתך. :lol: אבל שיהיה לך בכיף. אני חייב לשאול, למה לעצור ב2?

פורסם

? מה אתה רוצה מאיתנו? זה שיש לך בעיות קשות ושאתה מדמיין דברים זה לא אומר שיש לי 2 משתמשים, להרבה אנשים שונים יש אותו סיגנון דיבור (קוראים לזה סלנג אתה יודע) וסתם מעניין איך גם אני וגם הוא מחוברים? אין לי שני מחשבים אתה יודע

פורסם

לא ידעתי שקיים סיגנון דיבור (או דיבור בכלל, לצורך העניין) בפורומים באינטרנט. ::) אני מניח שלהרבה אנשים יש גם בדיוק אותו זוג אוזניות, וכתובת IP. תזהר שלא תפתח פיצול אישיות באמת.

אבל תגיד, את מי אתה מנסה לשכנע, אותי או אותך? :screwy:

בקשר לזה ששני המשתמשים שלך מחוברים באותו הזמן... הם לא. ::) ניסיון נחמד, אבל אתה לא ממש חכם.

פורסם

ואם כבר מדברים ביולוגיה... אז כנראה היה פה איזה שיבוט... :smile1:

פורסם

ממ

א. זה IP של שרת (וזה נכון!! אני ביקשתי מברק לשנות לי את הIP לIPשל השרת כי היה לי מלא בעיות עם האינטרנט ואני מכיר לפחות 2 אנשים (חוץ ממני) שעשו את זה) אז יכל להיות גם עוד 1000000 איש עם אותו IP

ב. אני המלצתי להרבה אנשים על האוזניות האלה.

ג. אני בדרך כלל רושם ככה.

ד. אתה חייב לעצבן כל הזמן (כן כל ההודעות שלך ככה)

ה. ראיתי (כדי לעצבן אותך) ש99.9% מההודעות שלו היו על בקשת מיפרט (וקניתי אותו כי הוא ניראה אחלה והיה לי כסף) וכניראה שלאחר שהוא קיבל את מה שהוא ביקש (כמו הרבה אנשים פה) הוא לא מגיב עוד.

ו. ועדיין לא הסברתה לי לגבי איך שנינו מחוברים? ומאותו IP!!!

פורסם

I rest my case.

פורסם

הכוונה היא בו זמנית!!!!!

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור לדיון שלי. :screwy: יש הודעות פרטיות.. בבקשה..

פורסם

ואם כבר מדברים ביולוגיה... אז כנראה היה פה איזה שיבוט... :smile1:

That's some freaky shit right there^^^, mon.

וד"א לוולד יש שני strands of DNA אחד מהאם אחד מהאב לגבי כל פרט בגוף האחד רצסיבי והשני לא ושניהם נשארים מהם הם אולי משנים את הסדר של עצמם אבל עדיין נשארים בעיקרון אותו דבר, ובחירת ה-default של מתן כרומוזום הוא Y אם אני לא טועה (לכן אנו הגברים הם הצעד הבא באבולוציה :xyxthumbs:).

פורסם

אתה קצת לא מדייק: הגדילים אינם רצסיביים או דומיננטיים - הגנים כן...

על גדיל אחד יכול להיות גן דומיננטי אחד וגן רצסיבי אחר

הסדר על הכרומוזום תמיד נשאר זהה (בהכללה גסה) - אבל יש פעולות של ערבוב גנים מהאמא והאבא בזרע ובביצית (מהסבא והסבתא בזיגוטה)

השונות מגיעה ל 2 בחזקת 16 ואפילו יותר...

אין דבר כזה DEFAULT למתן כרומוזום Y - זה עניין סטטיסטי - חצי מהפעמים Y יעבור בתורשה, וחצי מהפעמים X - לכן יש 50% נשים ו - 50% גברים

(נשים יש קצת יותר מסיבות אחרות...)

פורסם

מין הילד קשור ב משו עם x y

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לכל אלה שאמרו שהאב לא מחליט על המין ממש טעו אך ורק הוא רובע את מין הילוד

בקשר לגודל של המשמו יש שתי דברים

בתור תכונה נרכשת זה נכון צריך לקבל מאבא אבל מה עם סבא? אבא מחזיק גם מטען מסבא ומטען מאבא של סבא לך תידע איך כל אחד מהם היה

ויש מצב גם שזה תכונה נרכשת כלומר מושפעת מן הסביבה בריאות הילד סידן אנערף כל השטויות האלה גם משפיעות

פורסם

תגובות לא קשורות ולא חוקיות נמחקו, והמשתמשים שפרסמו אותן יענשו בהתאם.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים