mikko פורסם 2006 באוגוסט 24 Share פורסם 2006 באוגוסט 24 איך עושים קרח שקוף?אני מתכוון כזה ממש שקוף שאין עליו צבע לבן כזהזה מים מזוקקים ,הקפאה בחנקן נוזלי או שיטה אחרת?(קרח כזה מגישים למשל במקדונלדס בשתיה)תודה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ziv22 פורסם 2006 באוגוסט 24 Share פורסם 2006 באוגוסט 24 איך עושים קרח שקוף?אני מתכוון כזה ממש שקוף שאין עליו צבע לבן כזהזה מים מזוקקים ,הקפאה בחנקן נוזלי או שיטה אחרת?(קרח כזה מגישים למשל במקדונלדס בשתיה)תודה.לא מגישים לך קרח מיוחד במקדולנס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
xtract1 פורסם 2006 באוגוסט 24 Share פורסם 2006 באוגוסט 24 עד כמה שאני יודע זה מיים מזוקקים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
karpad פורסם 2006 באוגוסט 24 Share פורסם 2006 באוגוסט 24 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154526 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
GREATTHUNDER פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 זה מאוד פשוט, כל מה שצריך לעשות זה להרתיח את המים לפני שמקפיאים אותם קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nihility פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 הקפאה איטית מאוד ככה שיצאו כל הבועות אוויר.באנטארקטיקה יש משטחי קרח בעובי 1.5 קילומטר שהם שקופים לחלוטין. זה נובע מהתהליך הארוך של קפאון שהביא ליצירתם.להרתיח אותם יכול לעזור, יהיה יותר קל במיקרו רק תיזהר כי במיקרו אם המים רותחים בלי בועות אז ברגע שתכניס לתוכם משהו עם שטח פנים גדול זה יגרום לפיצוץ. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BNDor פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 במקדונלדס משתמשים במכונת קרח שמייצרת את הקרח שמכניסים לשתייה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nihility פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 טעות.למחוקמה טעות? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
GREATTHUNDER פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 הקפאה איטית מאוד ככה שיצאו כל הבועות אוויר.באנטארקטיקה יש משטחי קרח בעובי 1.5 קילומטר שהם שקופים לחלוטין. זה נובע מהתהליך הארוך של קפאון שהביא ליצירתם.להרתיח אותם יכול לעזור, יהיה יותר קל במיקרו רק תיזהר כי במיקרו אם המים רותחים בלי בועות אז ברגע שתכניס לתוכם משהו עם שטח פנים גדול זה יגרום לפיצוץ.במיקרו לא יעזור, כי זה לא מוצי את האוויר, וזה גם מאוד מסוכן אז אל תעשה את זה.שיטת ההרתחה עובדת (היא הייתה בספר "נסה ודע שעשועי מדע" ) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nihility פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 המיקרו כן מוציא את האוויר, רק צריך להיזהר איתו.בהרתחה הראשונה בד"כ הכל כמו שצריך, הבעיה היא בהרתחה שנייה במיקרו כי אז אין בועות אוויר ואז זה מאוד מסוכן.רק צריך לחכות שהמים יתקררו.הבעיה עם הרתחה בקומקום או בסיר היא שכשאתה שופך את המים לכלי של הקרח אז אתה מכניס אוויר מחדש. בעיה שאין במיקרו כי אתה יכול להרתיח ישר לכלי.וגם האבנית בקומקום ישן לא תעזור למקרה שלנו.אגב, הרשת מפוצצת בחומר על זה. Google: clear iceימצא מלא.אני ממליץ על המאמר של Howstuffworks.com שכתוב בשפה פשוטה להבנה. יש בו גם הסבר על למה במסעדות (ומקדונלדס) יש קרח שקוף. זה קשור לתהליך הייצור שעושה קרח בשכבות וזה מוציא לאט לאט את כל הזיהומים מהמים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
GREATTHUNDER פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 אני בכל זאת לא ממליץ להרתיח מים במיקרו, ראיתי מה זה יכול לעשות מספיק רעידה קטנה והכל מתפוצץ לך בפנים.זה לא שווה את הסכנה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nihility פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 אין ספק שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסוכן (שמעתם ילדים?).אבל כל מה שצריך זה לתת למים להתקרר 10 דקות לפני שנוגעים בזה. צריך לעבוד בשכל. זה כמו שלא שמים מתכת במיקרו וכמו שלא נוגעים בשמן רותח.בשורה התחתונה, זה מסוכן רק אם אתה לא יודע מה אתה עושה. זאת הדרך הכי טובה להוציא אוויר ממים שנמצאים בכלי פלסטיק.אגב, דרך נוספת היא לשים קשית ממתכת שהפתח שלה במרכז הקוביה ואז כשהמים יקפאו מבחוץ לבפנים צריך לפני שהקשית קופאת להוציא אותה ביחד עם המים במרכז הקוביה. בשלב זה כל החומר הלא טהור נדחף למרכז ואפשר להוציא אותו. זה יעיל רק לקוביות גדולות של קרח ויעבוד טוב עם תבנית מסיבית. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr Gadget פורסם 2006 בספטמבר 9 Share פורסם 2006 בספטמבר 9 איך עושים קרח שקוף? אני מתכוון כזה ממש שקוף שאין עליו צבע לבן כזה זה מים מזוקקים ,הקפאה בחנקן נוזלי או שיטה אחרת? (קרח כזה מגישים למשל במקדונלדס בשתיה) תודה. מכונת קרח עושה את העבודה אני אחראי במקדולנד'ס קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
hdbaam פורסם 2006 בספטמבר 16 Share פורסם 2006 בספטמבר 16 סליחה על ההקפצהה... אבל מה בדיוק קורה כשמים מתכת במיקרו ? פעם שמתי CD במיקרו שיועד לפח .. חביב :lol: קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Aviko פורסם 2006 בספטמבר 20 Share פורסם 2006 בספטמבר 20 זה מאוד פשוט, כל מה שצריך לעשות זה להרתיח את המים לפני שמקפיאים אותם קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.