פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אכן תקופה קסומה, בתור אחד שפה מ2004, אמנם לא הכי פעיל, אלא רק לאחרונה, הרמה בפורום ירדה פלאים, לא יודע להצביע על למה אבל זו עובדה קיימת. איפה אותם ימים? :
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים פשוט מאוד הזמן עובר והחברה מתגייסים מגיעים ניובים ומספימים ועושים צרותאין תבוגרים שיענו להםעוד יותר צרות והספמאות והפקפצותהמנעלים כבר עם קריזה בשמיים עקב המצב שהולך ומחריףוככה זה ממשיךשיעול עוד חודשיים צו ראשון שיעול
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים חחח בשנת 2001 אפילו לא היה לי אינטרנט, חחח היה לי איזה פנטיום 1 100 מגה הרץ 16 מגה ראם וגיגה הארד דיסק עם איזה כרטיס עלום שם sameכמעטלי היה 166MHZ ו48 מגה (במקור 16)
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים לי היה מעבד יותר ענתיקה 100 הרץ אתה מבין ?חחח עם ווינדוס 3.2 איך שלא קראו לווינדוס הזה שהגיע לפני 95וההיתי חורש עליו duke nuke ו keen וbioman, worms וכ'ו
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים 2000-2001, המעבר מ Pcpro ל Hwzone... בימים של Minimizer היה את שפם הבר-מצווה ולי... פשוט היה שיער... אלה ימים מטורפים, חבר'ה. אין לכם מושג מה פספסתם...
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים Weak...הת'ראד הזה לא שווה כלום ללא "הקלאסיקות" :Devil@WorkDark-NafAthlonE-Pit@mGhost-D0ggThe WizardYuvYuvSe7en שעדיין מנצנץ פה ושםOnn_ThevyCereal_Killerועוד רבים וטובים (פליטי Mentor ו Pcpro ז"ל), מהימים שהיה פה באמת... איכותי...KoDkOd חסר לי ברשימה ..ובכלל , כל המנהלים של "התקופה ההיא" ..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר לא מכיר תתקופה ההיא אבל אני מניח שבעוד שנתיים שאני אתגייס ידברנו עלינו וזאת תהיה חתיכת נוסטלגיה למי שעוד יזכור את מחזור 01'
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר וואי וואי חח בכל מקרה יאללה חברה ,תראד איכותי , התראדים של פעם חי חי אל תתנו לו ליפול , כוונו לפחות לראש "הנושאים החמים של היום" ;D ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים KoDkOd חסר לי ברשימה ..ובכלל , כל המנהלים של "התקופה ההיא" ..ו-macr0t, אם כי נדמה לי שהוא לא היה ממש in.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אני לא יודע עם מישהו זוכר אותי אבל אני מופיע פה ושם שיש זמן מהצבא ..אני כבר באתר מאז 02' ומאז לא שיניתי את הניק..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר קצת סטטיסטיקה: חח תאריך רישום: 24.03.2004 בשעה 12:09:30 דרגה: Zone Junkie - כבוד חחח יכול להיות שאני טועה אבל : התראד הראשון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=72273.msg0;topicseen#new :lol:
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים Weak...הת'ראד הזה לא שווה כלום ללא "הקלאסיקות" :Devil@WorkDark-NafAthlonE-Pit@mGhost-D0ggThe WizardYuvYuvSe7en שעדיין מנצנץ פה ושםOnn_ThevyCereal_Killerועוד רבים וטובים (פליטי Mentor ו Pcpro ז"ל), מהימים שהיה פה באמת... איכותי...שיוווווווו אתה מזכיר לי כאלו תקופות..שהלכנו למפגשים בת"א עם איגור הגמד הזה.. ואון.. השרוט.. שהחלום שלו היה להכניס כמה שיותר רמקולים לתוך החדר שלווסולימני התמני....ודן מסריחן.. (אוהבים אותך!)בהמשך הייתה גם ת'מסיבת רשת העצבנית אצל עומרי פימה (כמה קורונה כבר אפשר לשתות??)היו ימים.. אני מניח שמאז כולם מצאו חיים..
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אני לא יודע עם מישהו זוכר אותי אבל אני מופיע פה ושם שיש זמן מהצבא ..אני כבר באתר מאז 02' ומאז לא שיניתי את הניק..אם לא אתה ומוד ה 9800SE , פורום תצוגה וגרפיקה לא היה אותו דבר .
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אויי אני זוכר זה היה לפני הרבה זמן... הכרטיס עדיין מחזיק מעמד כמו גדול במחשב של אחי הקטן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.