פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אוקי הבנתידרך אגב, החתולה באה עם קירור איכותי? ומשחה איכותית? בפעם האחרונה המשחה היתה מסריחה ונדבקה לחתולה בשערות וזה התחמם לי
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים [ltr]and people say the forum's level is on the down fall...insanity Rul3z!!!!!!!!!!!!1!111oneone=][/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יש שוקו... הילדון לא מתבייש, מציעים לו ולחבר שלו שוקו והם נענים בשלילה. חינוך רע מאוד מהבית, רע מאוד. לפני הביקור אכלנו, והרבה fighter גם שוקו, גם פלאפל וגם קפה אם תתעקש תקבל גם פרסקוט בפיתה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים תלוי במפליץ לא יודע מה איתך אבל שמעתי ממישהו שאכל במיפגש פרסקוט במנוחה וקיבל צרבת חזקה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים חחחח הנה גם אני פה..למרות שאני מקבל די הרבה תגובות לאחרונה שאני די נעלם.מה לעשות, גם אני בתהליך של קצת העלמות מהפורום לטובת החיים (והמכללה :-X )אחחח רון ידידי הטוב, אתה זוכר את הת'ארד הנוסטלגי שלנו AL VS EC?הת'ארד הזה כמעט הביא למלחמת אחים !!חחח אחח היו תקופות.אני מקווה שאני אצליח להשאר פה כחלק מהזון למרות הכל.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים על 14 שקל אתה עושה עניין ... בהפרש הזה היית מקבל גם שוקו , וגם הייתי חותם לך אישית על ההרד דיסק , גם שקית פצפצים , וגם שקית אנטיסטטית , וגם ....אממ ... יש לנו חתולה בחוץ שמסתובבת כל הזמן , היא לא יותר מדי ידידותית , אבל אני בטוח שהיית ממש שמח לקבל אותה באיזו לאפה ככה .אתה זה שהקדשת לי כונן סיגייט ל:Sycho Biatchואם אתה זוכר, וזה אתה תענה בפרטי - כי נראה לי אתה היחיד שתדע מי הגיב עכשיו להודעה, מטעמי חשש של:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים יש כאן גם ילדים קטנים שגולשיםאם לא תעיף את התמונה הזאת מהתגובה אתה תעוף ביחד איתה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים יש כאן גם ילדים קטנים שגולשיםאם לא תעיף את התמונה הזאת מהתגובה אתה תעוף ביחד איתהלא הבנתי מה לא בסדר בתמונה שלו? :\
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים לא ראיתי אותה ! והאמת , לא זוכר ... הממ ... בעצם :o :o :o :o :o :o :o OMG OMG OMG אם זה מי שאני חושב שזה ... הסוף קרב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.