פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים זה אח של חציל, חציל עצמה יושבת לידו ;Dאני יודע מפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;Dסתם ראיתי ת'תמונה והפרצוף של חציל ביצבץ לי..
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לקבלת המפקד, הפורום יעבור להקשב! איגור. לא יאמן כמה שאתה גמד ומפגר, אבל אנחנו אוהבים אותך!!! יניב. תותח אמיתי, חבל שלא רואים אותו יותר! איפה אתה !?! פאבל, ת'רוצה להשתתף בניסוי? להשתתף בניסוי? להשתתף בנ@@#... וזה.. זה סתם מזעזע. (התמונות לא מומלצות לחוליי לב ולנשים בהריון)
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים וואו איזה גברים מתי עשיתם את המפגש לפני 5 שנים? יו איזה אדיר זה כל כך מוריד לי מהערך מישהו ראה את המוצץ שלי?שמח?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים וואו איזה גברים מתי עשיתם את המפגש לפני 5 שנים? יו איזה אדיר זה כל כך מוריד לי מהערך מישהו ראה את המוצץ שלי?שמח?אחי זה סתם בצחוק.. ת'לא צריך לקחת אותי או אף אחד פה ברצינות..מה זה מבעס אותך אחי?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בסך הכל רציתי לעשות את בדיחת המישהו ראה איפה אני בתמונה? "לא, איפה אתה"? אני לא נמצא שם! חה חה!אבל כולם ציניים כל כך היום
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים "היה עדיף", כאילו לא ניסית גם את זה... need i remind you מקרה מסוים שמערב פטריות, ערסל וינשוף? :-X :lol: :lol:
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בסך הכל רציתי לעשות את בדיחת המישהו ראה איפה אני בתמונה? "לא, איפה אתה"? אני לא נמצא שם! חה חה!אבל כולם ציניים כל כך היוםאה..סבבה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.