פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים Mישה, מה אתה עושה פה!!!אני לא פה.ביקשו ממני יפה להגיב במקום הזה, אז שלחתי את המזכירה שלי שתגיב.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים Gigabot זה אחד הת'ארדים המועילים בזמן האחרון ב"כללי" ;D קבל ח"ח ושוב wellcom back mate
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עוד פעם אחת אני אראה בת'ראד הזה פאבל , ההשלכות יהיו מרות .זה פבל , לא פאבל !!!
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עוד פעם אחת אני אראה בת'ראד הזה פאבל , ההשלכות יהיו מרות .זה פבל , לא פאבל !!!פאבל, יא נוטש מנייאק.אגב, מישהו זוכר את ספיידי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים http://hwzone.co.il/newspics/biodome/10th_meeting/video-HWzone-10meet-01.aviנחשו מי הבחור שצועק ולמה ;Dהיי זה אני בסרטון (לא מי שצועק) אני בחולצה הכחולה והקוקו רואים כמעט רק אותי בפריימים הראשונים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אגב, מישהו זוכר את ספיידי? מישקה!!!! מה קורה? אגב, אני ביימתי וצילמתי ת'תמונה הזו.. כמו עוד הרבה תמונות.. (הסחר במאוררים..) הכל טוב צחי (מקווה שאני לא טועה), מה איתך? .. מצוין! אתה לא טועה.. הרבה זמן עבר.. אה? חצי מנובים פה בבקשה לא להגיב, שדיברו על הישנים דיברו על חברה כמו Athlon Macrot The-Wizard Discm@n Tuxx ICE2K Maphisto mafisto LumberJack Jim ibrow-now se7en huber yoav9 Gil Wizmaster Anti-virus Dark-mind פאבל בשמו הקודם(prototype) D_N_A Onn_the_vy ועוד כאלה, לא על נובים בני 12 שנמצאים חצי שנה באתר ויש להם פז"מ של שקית במבה, אז מי שרוב השמות האלה לא אומרים לו כלום שיסתום אגב חברה, אני בצבא אז אני פה רק בסופש"ים אגב, מי שהתמונה מזכירה לו משהו שיגיב בנים רוממתי וגידלתי.. אתה לא מתבייש להשמיט אותי.!?!? :'( ישך שבת. חציל!!! מישו זוכר אותה??? אחחחחחחחחחחחחח......... איפה אותם ימים.. כל כך הרבה שטויות.. אה.. ותימים שהיית מנסה לכתוב פנדה, ורק איקסים היו מופיעים על המסך.. איי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.