פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים איזה קטעים נוסטלגיים... אני זוכר את המפגש הראשון שלי... כאילו זה היה מזמן כבר בפעם הראשונה התחלתי לעשות עסקים מלוכלכים (בתקופה שהיה אסור לסחור בכלל באתר!) יש לי עדיין את סרטון שמתאר את הפיצוץ שהרובוט הנחמד הזה עשה (כולל צעקות של סקורפיון ברקע "שיט פיספסתי את זה!") ולמי שזוכר היה סרטון של מריבה של מישה עם ילדה מפורום אחר שכלל יריקה... ונעלם במהלך עימות ברכבת חזרה לצפון
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים http://hwzone.co.il/newspics/biodome/10th_meeting/video-HWzone-10meet-01.aviנחשו מי הבחור שצועק ולמה ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים יש לי עדיין את סרטון שמתאר את הפיצוץ שהרובוט הנחמד הזה עשה (כולל צעקות של סקורפיון ברקע "שיט פיספסתי את זה!")[ltr]that was me, and the movie isn't from that meeting, the movie you have is of the bot on the kirya side, in the bus station.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים כולם יושבים כמו ילדים טובים. מה היה שם ? מופע קסמים ? היום בקושי לנשום אפשר שם מכל העומס
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אני זוכר היה איזה אחד עם תמונה של קירח בצד כזה דומה לדודו טסההיה מנהל והוא כתב כל הזמן באנגלית.. היה בחור טוב. לאן נעלם?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אני זוכר היה איזה אחד עם תמונה של קירח בצד כזה דומה לדודו טסההיה מנהל והוא כתב כל הזמן באנגלית.. היה בחור טוב. לאן נעלם?Armagayddon?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אה, חחחחח, שכחתי מזה לגמרי. חבל שלא רואים את מישה עוד... אני זוכר (הייתי באותה התקופה פשוט לא הייתי פעיל פה ) שהיה איזה מפגש שמישה זרק כמה חלקי מחשב על ילדים מפורום אחר לא? בנאדם שרוט חח
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים יש לי את כל התמונות מכל המפגשיםכולל המפגש הראשון בעזריאלי עם עמרי עמוס לפני הגיוס, ועם הוודו השרוף.זה שהיינו עוד במקדונלדס ולא בטיילת על הגג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.