פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני לא כזה ישן, 4.2004, שנתיים +והפסקתי להיות פעיל בגלל הצבא, התגייסתי ב24.7
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים חצי מנובים פה בבקשה לא להגיב, שדיברו על הישנים דיברו על חברה כמוAthlonMacrotThe-WizardDiscm@nTuxxICE2KMaphistomafistoLumberJack Jimibrow-nowse7enhuberyoav9GilWizmasterAnti-virusDark-mindפאבל בשמו הקודם(prototype)D_N_AOnn_the_vyועוד כאלה, לא על נובים בני 12 שנמצאים חצי שנה באתר ויש להם פז"מ של שקית במבה, אז מי שרוב השמות האלה לא אומרים לו כלום שיסתוםאגב חברה, אני בצבא אז אני פה רק בסופש"יםאגב, מי שהתמונה מזכירה לו משהו שיגיב[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים חצי מנובים פה בבקשה לא להגיב, שדיברו על הישנים דיברו על חברה כמוAthlonMacrotThe-WizardDiscm@nTuxxICE2KMaphistomafistoLumberJack Jimibrow-nowse7enhuberyoav9GilWizmasterAnti-virusDark-mindפאבל בשמו הקודם(prototype)D_N_AOnn_the_vyועוד כאלה, לא על נובים בני 12 שנמצאים חצי שנה באתר ויש להם פז"מ של שקית במבה, אז מי שרוב השמות האלה לא אומרים לו כלום שיסתוםאגב חברה, אני בצבא אז אני פה רק בסופש"יםאגב, מי שהתמונה מזכירה לו משהו שיגיבבדיוק ! אותו סיפור איתי, אני בקרבי אז בכלל אין לי זמן...אבל אפילו שהייתי פעם לא הייתי מהמגיבים במיוחד..רק מעטים זוכרים אותי..
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים קבלומי פה זוכר את מעיין Ewingumאו את תומר Gluk או את אורי סולימני?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים [ltr]and wasn't full of n00bs looking for the prizes...I remember this one time, before we asked for users to bring their profile pages, there was this n00b that nobody knew, he was talking to ghost-dog to let him in. ghost-dog was getting really mad, so I said to the n00b, it doesn't work that way, you had to sign to the raffle in a special thread before the meeting, obviously there was none. and he said he didn't see any. and then a different n00b, I think it was one of the moderators, said that he didn't see it either, dumbass... almost destroyed everything.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מי פה זוכר את מעיין Ewingumמסטיק!!!! :'(המוצא הישר מתבקש להחזירו לתחנת המשטרה הקרובה.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים [ltr]I feel left out...[/ltr]למרות שאני בקושי מגיב ואף אחד לא מכיר אותי :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.