פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני נחשב ישן? אם מישהו מכיר אותי כאן בכלל.. לחשוב שהייתי מנהל וסוקר ואין כאן אףד אחד שזוכר..חח רוב הכותבים פה בכלל לא מכירים.. מה שלומך?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים זה לא המשחק הזה שצריך ללחוץ על "רווח" כדי לצבור גובה, ואם עוזבים אז החללית צונחת?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים התקלת אותי כי לא זכרתי בכלל איך משחקים בזה אבל הורדתי אמולטור והתשובה היא לא
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים [ltr]does anybody remember the name of the game where you played one of 3 or 4 huge monsters and you would climb buildings the destroy all of them to complete the level and you ate people for health?[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים כןןןן איזה משחק גדול זה חחח היה לי אמולטור עם המון משחקים של NES\SNES\SEGA וזה גם היה אצלי
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים [ltr]that game was brilliant, one of the first games I played, it was on a friend's computer with green/black monitor.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תראו, לא שאני רומז משהו, אבל כל מי שלא היה מספיק לעשות שרות צבאי מלא מאז ההרשמה שלו, ו/או מספר המשתמש שלו כולל יותר מ-4 ספרות, ו/או לא ראה את pcpro בימי תפארתו, באמת לא צריך להגיב בת'רד הזה... כמה זה בסימסטרים של עתודאים בלויים? חח זה היה די פשוט למצוא, Bose אתה 5 ספרות?! מי היה מאמין חח DarK MinD מס' 3 !!!! והוא הגיב פה בתראד 8) שמע... אתה יכול להוציא את היוזר מהזון, אבל אתה לא יכול להוציא את הזון מהיוזר
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים הוא עדיין פה מגיב מדי פעם בפורום משחקים אם אתה רוצה למצוא אותו אז תתחיל לשחק במשחק המכוניות הזה (חחח שכחתי המון זמן לא שיחקתי ) החינמי... שסטינגר טס לצרפת בשבילו.. עריכה: נזכרתי חח TrackMania
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני כאן מ-2001 בערך עוד בימים של PCPRO, פחות כותב כי אין הרבה זמן, אבל אני מידי פעם מציץ. אפילו הייתי אחראי פורום למשך תקופה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.