פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים יש מצב שעורבים רואים CGA... מנק' מבט של עורב מצוי שכונתי - יווו זה מהמשחק הזה עם החתולים, נכון? יאבל, אם זה ההודעות שלך בלי סמים (?), מה אתה עושה אחרי באנג? : ואתם חושבים שעורבים מטורפים מנסים לרצוח אותכם? נסו לגדל תוכי כמו שלי... תנסו לגרש אותו אחרי שהוא מתיישב על הכתף... אני איבדתי כבר לתחושה באוזן, בצוואר, בכמה אצבעות ובכתף באמת ת'ראד איכותי, במיוחד ביחס לרוב הת'ראדים שנפתחים פה בזמן האחרון ומשהו קשור ל"נושא", שמנהל מסויים לא יתעצבן: אני אומנם לא וותיק מי יודע מה, אבל זוכר אותה ג'יגה בוט... פעם עוד חשבתי שאתה ספאמר... מאז הצתרפו כמה חברה שליידם אתה אימא תרזה אגב, לא ראיתי שמישהו פה הזכיר את MJ, ואני זוכר שהיו עוד כמ חברה וותיקים כשרק הצתרפתי, ועכשו הם כמעט ולא מגיבים... היו ימים...
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים יווו זה מהמשחק הזה עם החתולים, נכון? אחד החריפים אחי... Alley Cat לא צחוק.. הימים שבהם הייתי רודף עם החתול אחרי וירוס הפינג-פונג שלא הסכים לעזוב ת'דיסקט. היו ימים...
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים הגודל של התמונה כפי שהיא מוצגת באתר, זו הרזולוציה בה שיחקנו אז...15x2 ככה, Wide.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים IG ,תגיד לי , זה לא התוכי שלך שניסיתי בזמנו להטיל עליו קללה נוראית ואיומה ? אהההה לא . זה היה התוכי של אסף , שממש זעם אחרי שהוצאתי להורג את התוכי של בזק בינלאומי ... או שהוא לא זעם ? לא זוכר :-[ מה שלא תגידו לי , תוכים מרושעים . יש להם גנים רעים . עוד לא יצא לי להתקל בתוכי אחד , שלא הסתכל עלי במבט מוזר , פרס את כנפיו ונכנס לעמדת תקיפה . וקצת אופטופיק : מי זוכר את זה ?!
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מי זוכר את זה ?! אוי היה לי את המשחק באיזה סוג של משחק טלוויזיה משהו אפילו לא זוכר את השם שלו או של המשחק
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים לא לא לא לאזה היה אחרי המגאסוןהמגאסון שלי מת מזמןאחרי זה היה לי עוד איזה משחק טלוויזיהTerminator משהונראה לי כמו חיקוי של מגאסון
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים וואלה, מהאטארי המשחק הזה זכור לי... עם הקלטות הגדולות האלה, והרזולוצייה האפסית.... ולא... שום קללה לא תקח את התוכי הזה... הוא חסין להכול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.