פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מישהו זוכר את הת'רד הזה, "שונות"? ת'רד הספאם האיכותי מהתקופה שעוד הספאם היה מאושיות המקום הזה.זוכר את "סוגיות" של yoav9? ואת פורום שיר?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים גיגהבוט זה היה אחלה רעיון(ממך אני זוכר את המערכת הטבולה ) איפה ה"ערנב" הידוע לשימצה? :-X
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מישהו קרא לי ? יצאתי לאפטר קצר וד"א, זה היה - Chevy. ולא עם * :lol: אהה ועוד משהו - היה לי משתמש ישן שמחקתי אותו, נרשמתי איתו בנובמבר 01 בערך... : רן זוכר (?) את הסיפור
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מישהו יודע איפה ואטוס לוקוס ופיור גולד?הם היחידים שאני זוכר ונראה לי ששניהם כבר מזמן ירוקיםאגדות חיות ;Dpure gold כבר מלפני 3 שנים היה בצבא, אלא אם הוא חתם קבע הוא השתחרר כבר.חחח באמת הפורום ראה תקופות טובות יותר...כל מקרה, סתם כי זה קריטי, גם אני וגם טובי בג' ולא ירוקים, רק שה**** השתחרר.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים שמעטוס, אפשר לחשוב...גם ככה אתה כל היום בבית מזיין ת'שכל במירקשתוק, בבוקר אני על בג'! (בימים שהמפל"ג נמצא).
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים זוכר את "סוגיות" של yoav9? ואת פורום שיר? כן בתקופה היא אני לא חושב שעוד נרשמתי, אבל רפרפתי פה מפעם לפעם, אחח.... ימים עברו (את פורום שיר, אני משום מה כבר לא זוכר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.