פורסם 2006 ביולי 2719 שנים שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות:windows xp sp2 בעברית1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו:לוח בקרהמדפסות ופקסים2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל?3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים?תודה מראש(וכל תשובה תעזור)
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים 1. כנס ל"מחשב שלי" -> כלים -> אפשרויות תיקייה -> תצוגה. תמצא שם אפשרות למנוע את הופעת האייקון של לוח הבקרה (צריך להוריד את ה V).את האייקון של מדפסות ופקסים אולי תוכל להוריד עם TWEAK UI של מיקרוסופט, לא בטוח.2. כנס ללוח הבקרה. בחר "חשבונות משתמשים", לחץ על ADMINISTRATOR ובחר לשנות את השם.3. לחץ פעמיים על השעון -> "שעון אינטרנט" -> הורד את V של הסינכרון האוטומטי.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר אמממ את האייקון של לוח הבקרה הורדתי ולא הבנתי איך להוריד את האייקום השני2-אין לי אפשרות לשנות שם אלא רק סיסמה ותמונה3-עשיתי מקווה שזה עובדעוד פתרונות פליזזזזזזזזז
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לגבי הבעייה עם המשתמש ב Windows..ככל הנראה התקנת גרסא עם SYSPERP וזה לא הציג לך בסופה של ההתקנה בחירת משתמשים.מה שאתה יכול לעשות כדי לשנות שם , מכיוון שה Adminstrator הוא שייך למערכת עבור 'מצב בטוח' וכל הדברים הללו , אתה יכול לפתוח משתמש חדש..פתיחת משתמש חדש תבטל את Adminstrator עבור עבודה רציפה ותהפוך אותו למשתמש הרגיל שרואים אותו רק ב'מצב בטוח'.מה שכן אם תפתח משתמש חדש אתה תצור קצת בלאגן עם תיקיות המופיעות ב'התחל' > 'כל התוכניות' .. מכיוון שיש תיקיות שיופיעו אך ורק ב Adminsrator אפשר להעביר אותם גם למשתמש החדש לאחר התעסקות קטנה ב C:\Documents and setting..כמו כן גם הקיצורי דרך שעל 'שולחן העבודה' , "ייעלמו" לך מהמחשב.במידה ובכל זאת תרצה לפתוח משתמש חדש , תפתח אותו .לאחר מכן כנס ל C או כל מחיצה אחרת שעלייה מותקנת מערכת ההפעלה , Documents and setting , בחר את שם המשתמש Adminsrator.סמן את התיקיות הבאות:'שולחן העבודה''תפריט ההתחלה''מועדפים'בחר בהעתק או Ctrl + C , חזור לראשית התיקיה הוי אומר : C:\Documents and Setting\New User*במקום New User שם המשתמש החדש .ולחץ שם הדבק , או Ctrl + V . אשר את ההחלפה ב'כן לכל'.בהצלחה , אבי .
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים tweak ui .1 זו תוכנה שמאפשרת לך גישה לכל מיני אפשרויות חבויות בווינדוס.בין השאר אפשר לקבוע באמצעותה איזה פריטים יופיעו ב"מחשב שלי".חפש בגוגל download tweak ui ותוריד אותה עדיף מהאתר של מיקרוסופט, אבל לא חובה.2. כדי לשנות את שם המשתמש:לחץ התחל -> הפעלה -> ורשום secpol.mscבחר ב"פריטי מדיניות מקומיים" -> אפשרויות אבטחהבערך באמצע העמוד שקיבלת עם כל המלל מופיעה האפשרות "חשבונות: שנה שם חשבון מנהל Administrator"לחיצה כפולה ותוכל לשנות את השם, אני מקווה שזה יעבוד כי אף פעם לא ניסיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.