עבור לתוכן

בעיה רצינית עם הHD

Featured Replies

פורסם

היום (יום שלישי) ניסיתי לפתוח דרך ''המחשב שלי'' את הכוננים שלי (כולם) והמחשב רשם ש"הגישה נדחתה"

עכשיו לקיצורי דרך שנימצאים על השולחן עבודה אני יכול לגשת וכמו כן גם לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים וקבצים בודדים אך לא ניתן לגשת לקבצים דרך המחשב שלי (בצורה ישירה)

בראשונה בדקתי האם הבעיה קשורה לווינדוס חיברתי את הכונן למחשב אחר( גם בכדי לגבות מידע) וגם שם הגישה לא התאפשרה

מה הבעיה???

אני במבויי סתום

כמובן שלא ניסיתי לפרמט את הכננים כיוון שיש עליהם מידע אשר אין באפשרותי לחלץ ולשמור- כונן C הוא הכי פחות חשוב אבל לא מצאתי טעם לפרמט אותו כיוון שזה לא יפתור את הבעיה בD&F

עוד נקודה תכנית ישנם שני כוננים פיזיים (200G (C&D

ן120G :F

עזרה בבקשה

עומר

פורסם

אין לי תשובה בשבילך , לצערי .. אבל אולי אני יכול לשאול שאלות שיעזרו לאנשים אחרים ???

רשמת שאתה לא יכול לגשת לכוננים דרך המחשב שלי , אבל לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים כן -- לא כל כך הבנתי , כיצד אתה ניגש לסאב תיקיות ? האם אתה יכול לגשת ל c:\windows ??

נסה אולי דרך cmd (אם אתה מכיר ) .

לי זה נשמע כמו איזה בעיה של הרשאות . כמה משתמשים יש לך במחשב ? האם אתה עובד כמשתמש על (admin) ? נסה אולי להיכנס ממצב בטוח (מעלים את המחשב ולוחצים על f8 )

דרך אגב , איזה מערכת קבצים יש לך על הכוננים ? האם כולם ntfs ?

דבר נוסף שנשמע לי הגיוני הוא וירוסים טרויאנים וצרות אחרות .. נסה לנקות את המחשב מכל ה"חרא" . נסה להריץ אנטי-וירוס , תוכנות נגד רוגלות , ותוכנות ניקוי.

כמו כן נסה להריץ תוכנות בדיקה לדיסקים , ולוינדוס

אני לא יודע עד כמה אתה מכיר תוכנות , ואיזה תוכנות יש לך , אז אני לא יודע על מה להמליץ :smile1:

בכל מקרה , אם יש שאלות , תשאל :hi:

פורסם
  • מחבר

אין לי תשובה בשבילך , לצערי .. אבל אולי אני יכול לשאול שאלות שיעזרו לאנשים אחרים ???

רשמת שאתה לא יכול לגשת לכוננים דרך המחשב שלי , אבל לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים כן -- לא כל כך הבנתי , כיצד אתה ניגש לסאב תיקיות ? האם אתה יכול לגשת ל c:\windows ??

אני לא יכול למחוק או לשנות אבל קיצורים שיש לי על השולחן עבודה אני יכול לגשת אבל אם אני רושם c:\windwos אני מגיע אבל אם אני רושם בכונן D אני לא יכול

נסה אולי דרך cmd (אם אתה מכיר ) .

אין גישה גם דרך כאן

לי זה נשמע כמו איזה בעיה של הרשאות . כמה משתמשים יש לך במחשב ? האם אתה עובד כמשתמש על (admin) ? נסה אולי להיכנס ממצב בטוח (מעלים את המחשב ולוחצים על f8 )

אני אדמין ומשתמש יחד

אין לי אפשרות לגשת גם ממחשב אחר

דרך אגב , איזה מערכת קבצים יש לך על הכוננים ? האם כולם ntfs ?

כןדבר נוסף שנשמע לי הגיוני הוא וירוסים טרויאנים וצרות אחרות .. נסה לנקות את המחשב מכל ה"חרא" . נסה להריץ אנטי-וירוס , תוכנות נגד רוגלות , ותוכנות ניקוי.

כמו כן נסה להריץ תוכנות בדיקה לדיסקים , ולוינדוס

אין לי אפשרות להריץ(חוץ מהעובדה שנורטון לא ניתן להפעלה)(לא שללתי וירוס) אף תוכנה אינה מצליחה לזהות את הכונן כקיים)

אני לא יודע עד כמה אתה מכיר תוכנות , ואיזה תוכנות יש לך , אז אני לא יודע על מה להמליץ :smile1:

מכיר אבל תאיר את עיניי

בכל מקרה , אם יש שאלות , תשאל :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים