עבור לתוכן

קובץ חסר בווינדוס

Featured Replies

פורסם

ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה.

אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר.

יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה).

1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו.

2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת שעכשיו שאני נכנס למחשב יש לי שתי אפשרויות.

הבקשה שלי היא בקיצור איך לתקן גם את 1 וגם 2,

תודה לעוזרים.

נ.ב מערכת הפעלה win xp pro ואם יש צורך להעביר את הנושא

פורסם

עזוב תפרתמט וזהו,

עם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את הקובץ System במסנג'ר

תשלח לי בפרטי את המסנג'ר שלך

פורסם

אתה מתכוון ל-boot.ini? שיש לך בחירה לאיזה "ווינדוס" לעלות?

אם כן , ויש לך WinXP PRO נסה את זה:

לחצן ימני על המחשב שלי -- > מאפיינים --> מתקדם -- > הגדרות - הפעלה ושחזור -- > ערוך -- > שים את זה במקום:

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

עכשיו לבעיה הראשונה , אתה מכניס את הדיסק , מגיע למסך הכחול ושתראה שיש לך אפשרות ללחוץ על האות R (יופיע לך למטה) תלחץ וזה יתחיל.

עם אתה עושה את התיקון קבצים , אתה לא צריך לעשות את מה שאמרתי לך בבעיה השנייה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אנסה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים