פורסם 2006 ביולי 2219 שנים איך אני משיג מצת כזה ?! מאיפה ?! עד עכשיו תיכננתי על פלאג, אבל איפה אני לא יסתובב עם מצבר לידי חחח...
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים הצינור העבה והצינור הארוך עלה לי ביחד 45 שקל... את ה"משפך" מ2 ל4 אינצ' אני אמור לקבל ביום שני שלישי ב25 שקל... עכשיו מצת זה הבעיה... אפשר לפרק ממנגל את המצת ?! כי יש לשכנים שלי מנגל כזה : ואלה השכנים ה"אהובים" עליי...
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים הצינור העבה והצינור הארוך עלה לי ביחד 45 שקל... את ה"משפך" מ2 ל4 אינצ' אני אמור לקבל ביום שני שלישי ב25 שקל... עכשיו מצת זה הבעיה... אפשר לפרק ממנגל את המצת ?! כי יש לשכנים שלי מנגל כזה : ואלה השכנים ה"אהובים" עליי... כן, אפשר לפרק ממנגל גם אני עשיתי ככה זה בין זונה של שוקר
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים פורק שובב שכמותך יש לי שכן גם שאני "ממש אוהב אותו" אבל הם קמצנים שומרים כמו לא יודע מה על הכל וזה מכוסה ואני יתפלה אם אין על המנגל אזעקה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים טוב אני וחבר פתחנו רישמית ארגון טרור יהודי פה ליד עזה עוברים מכוניות פלשתיניות נעשה עליהם פיגוע ירי נניח מטענים נירה עליהם תפוחי אדמה חחח ואז נחטוף כמה לתל אביב ונסתיר אותם בשכונת הארגזים! תגיד רק איפה נפגשים
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים איזה הקפצה!כבר חודש עבר...חחחח זה חבר שלי הדפוק הזה...חחחאבל לא משנה יש לי מלא עידכונים חדשיםכבר בניתי שני תותחים סוסים שיורים לאיזה 150 מטרעכשיו אני בדיוק עובד על הצתה חדשה
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים יש לי סירטון אבל אני צילמתי וחבר שלי ירה והוא לא סגר תפקק עד הסוף אז רוב האש יצאה מאחורה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.