פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מצת של מצית לא טוב , גם אני נסיתי..הניצוץ שלו לא מספיק טוב בשביל להצית את הספרי.אז במה אתה ממליץ להשתמש?צינור 50 מילימטר קוטר,חיבור קונוס 50-110,צינור 110,מכסה 110וכמה כל זה עולה?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים יש איזה מישהו שמתנדב לעשות איזה מדריך נחמד ולפרסם????????????,כי קשה להבין מפה משהו,לא משהו גדול משהו נחמד!!!,בבקשה!!1
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים המצת של המצית חלש בימיוחד ששמתה אותו עם חוט יחסית ארוך ועבה למה שהוא מסוגל זה פשוט לא עובד תנסה לעשות כמו בקטן אבל בגדול כלומר חבר תמצת לקופסת ג'ל וואי אי זה גירוים אני בונה גם אחד אולי
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר אני מחפש לקנות מצת של גזיהאם יש למישהו מושג אם אפשר להשיג כזה דבר שיצור קשר
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים איפה אתה חי? איי הנוער של היום, חיחי מה יש בטיולים שטח היינו יוצאים לאיזה מדבר קוטפים כמה עלי "מלוח" שמים מים כמה תיונים ושאין גפרורים מדליקים עם אבני צור ואם זה לא עובד תופסים שני מקלות ומנסים להדליק ע"י חיכוך
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים יש מצת מיוחד של מנגל הוא עושה ניצוץ אדיר , וזה גם מה שמישתמשים בסירטון מחר אני הולך לחבר להכין את הרובה , סירטונים ותמונות מובטחים.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים ^^אתה יכול לפרט ? איזה מצת זה ? ואם יש תמונות אז בכיף..בכל מקרה, מה אם אני ישתמש במצתים הארוכים האלה כמו שמדליקים כיריים ? זה אותו דבר כמו המצת שאני השתמשתי או אחד יותר טוב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.