פורסם 2006 ביולי 1319 שנים זה מאדים :lol:אתה שרוט זה בגלל שאור השמש חוזר מהירח בצורה כזו שגורמת לינון של האטמוספרה וגז מיונן פולט צבע
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים זה ביגלל שהשטן עושה מסיבה בירח ליכבוד הרבה "לקוחות" חדשים שצריכים להגיע כל החיזבזונות
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מספיק ערור ולא ינון כדי לפלוט פרוטונים(אור). איזה טוב ללמוד פיזיקה של תיכון.חוץ מזה שאני מניח שהצבע בגלל הזוית בכלל, ולא בגלל ערור.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מספיק ערור ולא ינון כדי לפלוט פרוטונים(אור). איזה טוב ללמוד פיזיקה של תיכון. פוטונים... כמה טוב ללמוד פיסיקה של בי"ס יסודי
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני חושב שזו בסך הכל הזווית. האטמוספירה היא פילטר שמסנן גלים בעלי אורך גל נמוך (תדר גבוה), ככל שאורך המעבר באטמוספירה גדול יותר כך יותר קרינה באורך גל נמוך יותר תבלע באטמוספירה ונראה תדרים נמוכים יותר (אדום הוא תדר נמוך מכחול)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.