פורסם 2006 ביולי 1119 שנים שלום יש לי שתי שאלות:1. האם ניתן לקפיא דם של יצור חיי? כמוש אני מקפי מים בפריזר?2. אם בן אדם נשרף מקבל כוויע (ככה רושמים?) זה לא פוגע בו.. אבל יש סיכוי שבן אדם יחיה גם עם כל גופו ישרף? אני מתכוון שכל העור ישרף רק העור. אם לא למה?תודה רבה
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים 1. כן2. כוויה כן פוגעת, אבל בחלק מיזערי מהגוף. אני לא יכול לדמיין את החיים בלי העור... אתה תחייה בייסורים נוראיים כל יום, זה בהנחה שתחייה בכלל (כנראה שלא) כי העור מספק הגנה חיצונית לגוף (ממחלות וכו').
פורסם 2006 ביולי 1119 שנים כמובן, דם ניתן להקפאה, כמו כל נוזלאומנם אם תקפיא דם אני די בטוח שהוא כבר לא יעזור בכלום, כי לא יהיה ניתן להשתמשבו לעירוי, כי כל תאי הדם האדומים שבו ימותו, ולכן הוא לא יהיה יעיל (אני כמעט בטוח שדםלעירויים מחזיקים במצב קר מאוד, אך לא קפוא, כנראה סביב ה-4 מעלות)רושמים כוויהוזה פוגע בעור, ועלול לפגוע גם בעוד איבריםזה אפשרי אם כל העור נשרף כוויות שטחיותכלומר כוויות קטנות כאלה, כמו שאפשר לקבל מנר או סיגריה או גפרור, לא משהו רציניואז אני משער שמתישהו כל העור יתחלף ויהיה בסדר (אם כי עלולות להישאר צלקות וכאלה)לעומת זאת, כוויות רציניות פוגעות לא רק בעור אלא גם במה שמתחת, כלומר בבשר עצמו, ואזכבר אפשר למות מכל מיני דברים, כמו דימומים, נמק, איברים פנימיים שמפסיקים לעבוד וכו'אי אפשר לחיות בלי עור, אבל אפשרי שהשכבה החיצונית שלו תמות בגלל הכוויות השטחיות ואז היא תתחדשמתישהו. לעומת זאת, אם כל שכבות העור נפגעות מעבר לתיקון, אז לא, אי אפשר לחיות ככה
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים דווקא לדם יש טעם טוב (לדעתי), אבל בריא.... אני לא ממש בטוח כמה בריא זה יהיה, לבוא לבן-אדם, לחתוך לו את היד, ולהקפיע את הדם בשביל ארטיק......
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לא חייבים לעשות את זה ככה.אפשר פשוט להוציא עם מזרק, לשים במבחנה, ולתקוע מקל בפנים.. 4 שעות בפריזר ויש לך אחלה של ארטיק דם.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים שעתיים מספיק אם זה מבחנה, מומלץ להוסיף חלב וסוכר להגברת הטעם וליצירת אפקט של גלידה ולא רטיק...
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים ואי ארטיק דם... נשמע טעים. מחר אני מנסה. בחיי אנשים אל תתנו רעיונות! יש מספיק פסיכים באינטרנט
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים חחחח אתם אנשים שרוטים (אבל לא כמוני, אחרי הכל, אני הזה שאמר שדם זה טעים ושזה יהיה מעניין ארטיק דם)משו אחרון לפני שחוזרים לנושא, אם מישו מנסה את זה, שישתמש בדם של עצמו בבקשה.......
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כן, ותחתכו (ככה רושמים?) את הורידים לאורך, לא לרוחב... זה יותר אפקטיבי... לימדו אותי את זה במדא... ככה יותר דם נשפך ולא צריך לחכות שהטיפות יטפתפו.... אפשר גם דם של חזיר, אומרים שיש להם דם מאוד דומה לשלנו
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אם כבר מדברים על אפקטיביות אז עדיף כבר לחתוך עורקים כי שם לחץ הדם גבוה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.