עבור לתוכן

כמה זמן נמשך חלום?

Featured Replies

פורסם

תת מודע? איך אתה יודע מה קורה בתת מודע אם אתה לא מודע לו? מספיק לבלבל... :sleep:

פורסם

קראתי מה שכתבתי זינה?

מה בכלל התכוונת בשאלה שלך , תתנסח נורמלי.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי בחלק מהחלומות שלך אתה חולם דברים שנמצאים בתת מודע שלך, לכן אתה לא מכיר את החלום אבל לפעמים גם חולמים חלומות על מקרים שקרו ואז אתה כבר יודע מה הסיטואציה רק שאתה בחלום אז זה קצת מוזר כזה.

אני עליתי על משהו מטורף, נגיד שביום יום העין רואה מלא דברים ומעבירה את המידע לחלק במוח שמעבד את זה. אז שיושנים החלק של התת מודע וכל החלק של הדמיון והזכרונות מעבירים את המידע לחלק שמעבד את הראיה וככה זה נראה לנו כאילו אנחנו רואים את זה בגלל זה אנחנו גם מגיבים תוך כדי החלום למשל הבחור שמעלי הוריד בעיטה לקיר ולי קרה שישנתי והעירו אותי עם כאפות חלשות ובזמן שהביאו לי את הכאפות חלמתי שמישהו בחלום מרביץ לי, ממש כאילו לא הגוף עובד מערכת העצבים הכל רק שבמקום שהעין תשדר מידע למח אז הדמיון והזכרונות משדרים מידע במקום העין.

נ.ב התאוריה שכתבתי היא סתם משהו מופרח שחשבתי עליו עכשיו אין לי באמת מושג איך זה עובד.

פורסם

חלום זה כמו סרט או סדרת טלויזיה.

סרט יכול להימשך ימים, חודשים או שנים (מבחינת הזמן של העלילה) ובעצם אנחנו רואים רק סרט של שעתיים...

אותו דבר בחלום.

פורסם

ממש לא. חלום זה מידע שנדחס לך במוח ויכול להעביר שעות ברצף- לא לקפוץ בזמן כמו סרטים...

פורסם

תודה על ההסבר.

כתבתי את זה כי לפחות לי זה ניראה ככה כשאני חולם.

פורסם

ראיתי איזה תוכנית שאומרים שחולומות נמשכים 2-3 שניות :nixweiss:

פורסם

קראתי משהו על זה פעם, לא זוכר איפה אבל ציינו שהחלום הארוך ביותר נימשך כדקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים