עבור לתוכן

כמה זמן נמשך חלום?

Featured Replies

פורסם

חברים שלי מבלבלים לי תשכל עם כל מיני מספרים שאתה חולם 10 חלומות ב15 שניות ושכל חלום נמשך שניה פשוט לך זה נראה הרבה בגלל שזה רץ לך במח או משהו כזה. לא יודע נשמע לי קצת הזוי אני פשוט מרגיש שאני חולם יותר משניה זה בכלל לא מסתדר לי שכל החלום רץ לי מהר במח אז זה נראה לי הרבה זמן.

למישהו יש התשובה?

פורסם

חלום בודד נמשך לכל היותר 20 דקות

פורסם
  • מחבר

20 דקות? תראו אני לא מדבר על החלום עצמו שרץ אצלי במח, פשוט אומרים שהחלום שרץ אצלי במח יכול להיראות כמו 20 דקות למשל אבל בתחלאס הכל קורה תוך שניה אפילו כמה שניות כאילו החלום רץ אצלי במח במשך כמה שניות ולי זה נראה בחלום כמו 20 דקות.

וסתם לדעת מאיפה אתה יודע שזה 20 דקות? כי הם יודעים שהם שמעו ממישהו שאמר לנכד של הדודה של החבר של האחות או משהו כזה.

פורסם

הגזמת... משך החלום תלוי בזמן השינה... לשינה יש 3 מחזורים: שינה קלה, שינה עמוקה ושנת חלום.

כל מחזור כזה הוא בערך שעה וחצי, ורוב המחזור זה שינה עמוקה. ככול שאתה יושן יותר זמן, החלק של השינה הקלה והעמוקה מצתמצמים, ושנת החלום מתארכת, והיא נמשכת בערך 3~15 דקות...

פורסם

נראה לי שזה הגיוני ובאמת אפשר לחלום חלום "ארוך" אבל בעצם לקח ממש קצת זמן לחלום אותו

כי למשל בחלומות צלולים יש דרכים לגרום לחלום "להימשך" הרבה זמן לדוגמה יום או אפילו יותר

"עצירת הזמן בחלום צלול פירושה הארכת זמן החלום הצלול למעבר למה שהוא במציאות.

למשל: חלום שנראה לנו שאורכו 20 דקות, אך במציאות עברו רק 10 דקות.

יש שטוענים שהצליחו להאריך את החלום לכמה ימים - שבמציאות היה כמה דקות.

עצירת הזמן מאפשרת להנות מחלומות צלולים ארוכים שבהם אפשר להספיק לעשות הרבה דברים."

פורסם

סתם סיפורים. אי אפשר לשלוט על חלום כזה.

פורסם

אפשר היו לי כמה חלומות צלולים טוב כחולים אבל עדיין אחד הראשים שלי שלט :smile1:

פורסם

לא הבנתי למה התכוונת

שאין כזה דבר חלום צלול?!?

פורסם

שאתה לא יכול לשלוט על אורכו. תחשוב על התחלת החלום. אתה לא יודע מתי אתה נופל על אחד כזה, וכשאתה נופל על אחד כזה נניח שאתה מחליך "להאריך" אותו. עצם הרצון להאריך אותו בזבז לך זמן מהחלום. כלומר, אתה מבזבז זמן במציאות אבל מרוויח קצת זמן בחלום. מתישהו, הזמן המציאותי יצתמצם לך ולא תוכל להכניס עוד.

פורסם
  • מחבר

יש כזה דבר חלום צלול אבל תחלאס קשה רצח לשלוט על זה אתה ישר חושב לעצמיך "רגע אני בחלום צלול אני ינסה לחשוב על בחורה כוסית לא מהעולם ה.... טווווווווווווווו" ואז אתה מתעורר ומתבאס ומנסה לחזור לישון להמשיך את החלום ומה שאתה מצליח לעשות זה סתם לדמיין איזה כיף היה יכל להיות לך אם לא הייתה מתעורר.

פורסם

שאתה לא יכול לשלוט על אורכו. תחשוב על התחלת החלום. אתה לא יודע מתי אתה נופל על אחד כזה, וכשאתה נופל על אחד כזה נניח שאתה מחליך "להאריך" אותו. עצם הרצון להאריך אותו בזבז לך זמן מהחלום. כלומר, אתה מבזבז זמן במציאות אבל מרוויח קצת זמן בחלום. מתישהו, הזמן המציאותי יצתמצם לך ולא תוכל להכניס עוד.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=27&a=16960&c=1915&sc=0&ssc=0

פורסם

איך אפשר לעצור לכמה ימים ??!?!? ואם אני מתעייף אז אני יכול לתפוס איזה תנומה בחלום ?

כשהייתי ביסודי היה לי חלום צלול כזה ממש חזק ... הייתי בתוך הכיתה שלי וראיתי שם את אחת הילדות הכי מעצבנות ביקום אחת שממש לא סבלתי בב"ס ואז אמרתי לעצמי רגע אחד :screwy:

אם זה חלום אז אני יכול לתת לה בעיטה ואני לא יענש על זה ::) נכון ? הרי זה חלום ומקסימום אני יתעורר ויברח מעונש

אז אני ניגש אליה באלגנטיות ושולח את הרגל שלי אליה בדואר אקספרס

פתאום אני מתעורר אחרי שאני מרגיש תזוזה חדה בגוף... הסתבר שהכתובת היתה לא נכונה ופשוט אשקרה ראיתי את הרגל שלי עפה לתוך הקיר !!!! :s07::s07::s07:

בגלל שכלכך לא סבלתי את הנבלה הבאתי בעיטה באמת

שבוע !!! כאבה לי הבוהן שבוע !!!

אני לא זוכר כבר למה כל כך שנאתי את הילדה הזאת אבל מה שכן עד היום אני זוכר את הכאבים

מוסר השכל: אי אפשר להתחמק מהעונש !

פורסם

חלום הוא כמו זיכרון. להיזכר בארוחת צהריים של אתמול לא אומר שצריך לעבור את כל הזמן של הארוחה. אפשר פשוט להיזכר. למה זה מוזר בחלום ולא מוזר בזיכרון?

פורסם

EvilSt!ng הרגת אותי חחחחחחחחח :lol:

פורסם

וואי , אני יודע למה חלומות קצרים נראים לנו ארוכים יותר - לפחות יש לי תיאוריה

הרי אנחנו יודעים שבחלומות מה שיש לנו בתת מודע ולא עולה לנו במחשבות היום יום יוצא

זאת אומרת - משאלתנו הכי כמוסות מתממשות בחלומות , ולכן - כל פעם שיש לנו חלום נדחס לתוכו

אירועים שקרו לנו בעבר שהגוף יודע את משכן ואז מתקיימת מין תופעה מוזרה כזו של עצירה של זמן

כמה אירועים נדחסים בכמה דקות והגוף חושב שעבר זמן רב - זה קרה לי אין ספור פעמים שהיו לי סיוטים שהייתי קטן

הייתי מרגיש שזה נצח ובעצם עברו רק 2 דקות - הגוף יודע זמנים ודוחס אירועים וכה התת מודע שלנו "עובד" על המודע.

מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים