פורסם 2006 ביולי 419 שנים שלום.עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר.לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב(משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום).יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב.נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית,גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה.הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתראשמח לעזרה, תודה רבה....
פורסם 2006 ביולי 519 שנים תפתח REGEDITתכנס ל-HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserListתיצור ערך DWORD חדש ותקרא לו Administratorתשנה את הערך שלו ל-1עכשיו חשבון האדמין שלך יופיע שוב בחלון המשתמשים
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר תודה רבה, זה עבד, אך יש לי עוד שאלה.כיצד ניתן למחוק את המשתמש (מנהל מחשב) שיצרתי, שבו אני משתמש עכשיו?או שאין ממש דרך למחוק אותו...
פורסם 2006 ביולי 519 שנים Control Panel -> User Accountsתבחר את המשתמש שאתה רוצה למחוק ותלחץ Delete the account
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר אני יודע איך למחוק משתמשים...הבעיה היא שהוא לא מזהה לי את הAdiminstrator, אלא רק את המנהל מחשב הנוסף שיצרתי,ועקב כך הוא לא נותן לי למחוק אותו, בטענה שחייב להיות מנהל מחשב פעיל אחד לפחות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.