עבור לתוכן

שאלה לגבי מספרים איראציונאליים.

Featured Replies

פורסם

האמת שהתבלבלתי בין הלמה של קנטור והלמה של צורן.

נדמה לי שמה שצריך להוכיח שעבור כל שרשרת סדורה היטב בקבוצה יש חסם מלעיל שגם הוא נמצא בקבוצה.

אינדוקציה טרנספיניטית מסתמכת על אקסיומת הבחירה, לכן היא לא אהודה בחוגים מסוימים.

• תגובות 33
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב חאלס... אתם באמת חושבים שזה מעניין מישהו, או שמישהו מבין בכלל על מה אתם מדברים?

אין חדו"א, אין מישד"יף, אין סטטיסטיקה!!!!!!!1

שנה רביעית (בתקווה שנעבור את המבחנים) כבוד :cool2:

פורסם
  • מחבר

אותך לא מעניין אותי כן. זה חופר רצאח וזה מצחיק כשאתה עייף.

פורסם

יש גם פונ חד חד ערכית ועל(המרצה שלי אמר לי שקיימת פונ חד חד ערכית ועל). אתה יכול להרחיב את האינדוקציה לרציונליים וזה ממש ממש מגניב!!!

זה בהחלט "גזעי" ::)

פורסם

למה? גם מתמ' יכולה להיות מאגניבה!

נגיד אופרטורים אלגברים כשהם מיושמים במכניקת קוונטים זה אחד הדברים החזקים שקיימים

פורסם

::)

פורסם

למה אנשים צוחקים על כאלה שאוהבים מתמטיקה?

ניסיתם פעם יום שלם לפתור תרגילים(לדוגמא באינטגרלים)? אתם לא יודעים איזו תחושה כיפית הפסדתם...

פורסם

כשתנסה לפתור יום שלם תרגילים בתכונות חשמליות של התקני מל"מ, תוך כדי ניסיון להבין איך המרצה רוצה שנאמין לו שהנוסחה עובדת אחרי כל הקירובים וההזנחות שהוא עשה, אז תבין מה זה כיף אמיתי :funn:

פורסם

ניסיתם פעם יום שלם לפתור תרגילים(לדוגמא באינטגרלים)? אתם לא יודעים איזו תחושה כיפית הפסדתם...

כיף כמעט כמו עקירת שיני בינה.

פורסם

כשתנסה לפתור יום שלם תרגילים בתכונות חשמליות של התקני מל"מ, תוך כדי ניסיון להבין איך המרצה רוצה שנאמין לו שהנוסחה עובדת אחרי כל הקירובים וההזנחות שהוא עשה, אז תבין מה זה כיף אמיתי :funn:

מזל שאני לומד מחשבים....

גם הוכחת גבול בחדוא(אפסילון ודלתא) זה דיי נחמד.

ניסיתם לשחק פעם אפסילון-דלתא במקום איקס-עיגול?

אנא קבלו הכל בהומור...

פורסם

התעללות בגופה זה מאוד מצחיק >:( ::)

פורסם

כן חחח

בואו נוכיח את הנוסחה הזאתי: בגלל שזה יחסית קטן אנחנו נמחק אותו, בגלל שזה גדול במיוחד אנחנו נעגל אותו, ובגלל ששני אלו די דומים נצמצם אותם.

ואלה תראו מה יוצא

פורסם

לא... זה יותר בקטע של להעלים משתנים ופשוט לא להתייחס לזה בלי הסבר של "זה קטן\ גדול"... משהו בסיגנון של "1+1=2.... אז נגיד שזה 4, ובנוסחה נציב 5.7 כי זה דומה"...

פורסם

נניח, נזניח -מש"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים