עבור לתוכן

בעיה בהפעלה של windows אחרי פירוק המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר

אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי

אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא נכבה יותר כאילו ניתקתי את הכבל מהכרטיס או שכביתי את המחשב כדי לשלול בעיית חומרה לקחתי דיסק שהיה לי בבית והתקנתי מערכת הפעלה חדשה לתדהמתי הכל פועל מצויין . נכון שאני יכול ללכת בדרך הפשוטה ולפרמט אבל אני רוצה איך שהוא לתקן את הבעיה (דרך אגב בצ'ק דיק הוא רושם לי ארור ב C ) לקחתי דיסק של וינדואז XP SP1 (על המחשב שלי מותקן SP2) ועשיתי לו BOOT מהCD ניסיתי לעשות לו ריפר הוא ביקש ממני אדמין פסוורד מה שאין לי אז לקחתי את התוכנה ERD 2005 ושיניתי את האדמין פסוורד ל1234 הכי פשוט שיש, ניסיתי שוב והוא עושה לי שהססמה לא נכונה.

עכשיו ככה אני פשוט יכול ללכת בדרך הפשוטה ביותר ולפרמט את המחשב והכל ישוב על מקומו בשלום (אלא אם כן יש איזהו פגם פיזי בדיסק שהיה אצלי על המחשב מה שאני לא מאמין כי הוא לא קיבל מכה ושנכנסתי ERO ראיתי את כל הקבצים והתקיות ) אבל את האמת אין לי כך לשחזר עכשיו את כל התוכנות וכ"ו רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון איך אני מתקן את הוינדואז כי כניראה נדפק משהו בדרך שהוא מנסה להעלות מערכת הפעלה

תודה

פורסם

מסקנה: וינדאוס פועל רק על מחשבים מחורבנים ומלוכלכים (התפוח לא נופל רחוק מהעץ)

:hi:

פורסם
  • מחבר

טוב חברים יש עידכון המחשב כן עולה בסייף מוד ניסיתי לעשות לו "שידרוג" דרך הדיסק של וינדואז אבל אז שאני מפכיל את המחשב הוא נתקע בסטאפ!

למישהו יש רעויונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים