עבור לתוכן

לבעלי Gigabyte K8NS - כנסו - חשוב!.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא חזק(הHEC 300W) אבל הוא עבד מצויין לפני שעידכנתי את הביוס.. אולי ננסה לשים בחזרה את הF18?) אז שמתי בחזרה את הF18 ופתאום הכל עובד חלק! אני חזרתי לעבוד על 2600MHZ!

דרך אגב מעלות לא עלו בכלל על דעתי מכיוון שהמעבד גם עם הF19 לא עבר את ה38 מעלות במאמץ!.

בכל מקרה - מוסר השכל - לא להתקין F19 בשום פנים ואופן!

פורסם

מוסר השכל זה לא להתעסק עם BIOS אם לא חייבים.

מה גרם לך להתקין את F19 פתאום??

פורסם

שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא חזק(הHEC 300W) אבל הוא עבד מצויין לפני שעידכנתי את הביוס.. אולי ננסה לשים בחזרה את הF18?) אז שמתי בחזרה את הF18 ופתאום הכל עובד חלק! אני חזרתי לעבוד על 2600MHZ!

דרך אגב מעלות לא עלו בכלל על דעתי מכיוון שהמעבד גם עם הF19 לא עבר את ה38 מעלות במאמץ!.

בכל מקרה - מוסר השכל - לא להתקין F19 בשום פנים ואופן!

לא

מוסר ההשכל הוא

DONT FIX WHAT AINT BROKEN

משפט חכם

נכתב במיוחד על בחור שניסה לעדכן ביוס ללא סיבה :lol:

פורסם
  • מחבר

רציתי לראות אולי נתנו קצת מתחים ואולי האוברקלוק יהיה יותר טוב - מה היה לי להפסיד?

פורסם

רציתי לראות אולי נתנו קצת מתחים ואולי האוברקלוק יהיה יותר טוב - מה היה לי להפסיד?

זמן

חשמל

עצבים

פורסם

ושכחת כסף, שכן הוא קנה ספק חדש חח

פורסם

לפני שמעדכנים ביוס לקרוא מה זה נותן,מה השיפורים ומה היתרונות.

מה רע ב-F10 שיש לי ב-NXP/SLI?

DONT FIX WHAT AINT BROKEN :silly:

פורסם

ושכחת כסף, שכן הוא קנה ספק חדש חח

הוא לא

הספק הג'נרי היה אצלו כבר מלפני

פורסם

זה היה יכול להגמר יותר גרוע

אבל טוב שנגמר

להבא למדת לקח

פורסם
  • מחבר

דוגרי זה לא היה יכול להיגמר יותר גרוע.. כי הביוס נצרב כהלכה.. הוא פשוט לא "מת" על אוברקלוק..

הוא לא

הספק הג'נרי היה אצלו כבר מלפני

ומאיפה אדוני המלומד יודע שלא קניתי(באמת לא קניתי.. אבל גם לא כתבתי שלא קניתי ככה שאתה סתם מנחש - לקחתי אותו מהמחשב של אח שלי הקטן)

פורסם

כל סדרת GIGABYTE K8NS שווה ל ...

פורסם

אני גם הנחתי שהשתמשת בספק ישן שלך

פורסם

ומאיפה אדוני המלומד יודע שלא קניתי(באמת לא קניתי.. אבל גם לא כתבתי שלא קניתי ככה שאתה סתם מנחש - לקחתי אותו מהמחשב של אח שלי הקטן)

הסקה פשוטה

משתמש שמבין על מה הוא מדבר, ונמצא בפורום מספיק זמן בשביל לצבור 5,600 הודעות

לא קונה ספק ג'נרי בשביל מערכת, במיוחד לא מערכת באוברקלוק

פורסם

כל סדרת GIGABYTE K8NS שווה ל ...

מה אתה מקשקש?

יש לי K8NS PRO, חס וחלילה טפו טפו טפו לא עשה בעיות מאז שנכנס אלי הביתה.

הוא עבר OC לא קטן עם כמה מעבדים, המון ביוסים עברו עליו והוא תקין לחלוטין.

בנוסף הוא מגיע לבאסים יפים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים