עבור לתוכן

מחיקת Hardware Abstraction Layer לפני יצירת IMAGE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'.

אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים.

כיצד מבצעים את זה ?

תודה מראש,

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו שאני מחפש נואשות:

תחליפים חינמיים לGHOST וPQMAGIC.

מישהו מכיר משהו איכותי ?

שוב תודה,

פורסם

מה שאתה מחפש נקרא Sysprep. המיני-תוכנה הזאת קיימת על הדיסק של XP תחת התיקיה support\tools, בתוך הקובץ deploy.cab. אני ממליץ בחום לקרוא עליה קצת לפני השימוש, במיוחד אם זה לא משהו חד פעמי שאתה מחפש לעשות. אני לא בטוח אם יש תיעוד עם התוכנה, אבל באתר של מיקרוסופט (ובערך במליון אתרים אחרים) אפשר למצוא המון חומר.

החדשות הרעות הן ש-sysprep לא מוחק את ה-HAL ולא מאפשר לשנות תמיכה ב-ACPI, ואני לא מכיר דרך לעשות את זה. כל הדרייברים, כולל של ה-chipset וכו' יותקנו מחדש לאחר sysprep ואין איתם בעיה בדרך כלל, אבל על מחשב שצריך HAL שונה זה לא יעבוד לך.

לגבי שאלתך השניה, המנע בבקשה מלהגיב לעצמך והשתמש באפשרות לערוך הודעות. שאלתך השניה בכל מקרה מתאימה יותר לפורום תוכנה ואני ממליץ לך לפתוח דיון חדש שם עם השאלה הזאת (כדאי לחפש קודם כדי לוודא שאתה לא שואל משהו שכבר נענה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים