פורסם 2006 ביוני 1819 שנים שלום יש לי שאלה כזאת.התחשמלתי היום 5 פעמים ב 10-20 וולט (לא ידוע בדיוק כמה זה תיקנתי מחשב)בדקתי את קצב הלב שלי סתם מתוך סקרנות וגיליתי שהוא מגיע קרוב ל 80. עד כמה שידוע לי קצב לב נורמלי זה בין 60 ל 70.אני בן 17 אם זה חשוב.עד כמה יכול להיות חמור שינוי קצב הלב והאם זה קשור להתחשמלות?תודה רבה מראש
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה.הרגעת אותי.ובכללי עד כמה התחשמולת יכולה להרוס את קצב הלב?ועד כמה חמור יכול להיות שינוי קצב הלב לבריאות של אותו אדם או לא יודע מה. מה זה כאילו עושה אם קצב הלב שונה למעטה או למעלה?תודה מראש
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים קצב הלב מאד משתנה ותלוי בעשרות גורמיםהוא יכול להיות נמוך מאד אצל סופר אתלטים (עד 50 אפילו) או מהיר מאד (עד 100 ומשהו) ועדיין להיות נורמלי לחלוטיןהתחשמלות יכולה לגרום להפרעה בקצב הלב, שתתבטא בקצב לב לא סדיר
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים שים לב שלא באמת משנה מה המתח שממנו התחשמלת, אלא יותרהזרם שהיה שם, מן הסתם, הוא לא היה גדול80 זה גם נורמלי ביותר, זה תלוי כמה אתה אתלט ובעוד כל מיני גורמים,לא רק גיל (למשל גובה, משקל וכד')יכול להיות שגם סתם התרגשת כשבדקת את קצב פעימות הלב, ולכן הוא היהעל 80 ולא על 60-70רוב הסיכויים שלא קרה לך שום דבר, והתחשמלות שבאמת הייתה גורמת לךלקצב לב אי סדיר או הפרעות אחרות הייתה מאוד כואבת, ודורשת כנראה הפנייהלבית חולים
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אני זוכר שהיה בריפלי(עם דין קיין - מלואיס וקלארק) איזה בן אדם אמריקאי אחד , שומר יערות מסתבר , ששרד איזה 7 פגיעות ברק , עכשיו אני לא יודע כמה וולטים יש בברק אבל נראה לי שזה כמה עשרות אלפים.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Sullivanאכן, שרד 7 מכות ברק...אלוהים כנראה ממש שונא אותו, או שהוא הבן אדם הכי חסר מזל בעולם בערך....
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים קצב לב תקין נע בין 60 ל 100 אצל אדם מבוגר בריא. כמו שנאמר, אם אתה אתלט, אז פחות. 80 זה תקין ביותר, לא קרה לך כלום. בכל מקרה תתחיל לרוץ הרבה, תראה איך זה יורד
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים לי יש 74 בעמידה אבל אני ספורטאי כבר כמה שנים [מתאמן בנבחרת בשחייה ועושה המון פעילויות ספורטיביות של קריעות תחת - סיבולת לב ריאה] איך זה הגיוני אני לא יודע..מישהו יכול לענות לי בבקשה על זה?אני מטר 85 אם זה משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.