עבור לתוכן

גרוש בני נוער- דפיקת המערכת

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]fucking annoying sound...

it's like the train brakes...

I can't believe people are using this to clear out teens, if it's loud enough it can make them deaf to that sound frequency.[/ltr]

פורסם

או לא הם יהיו חירשים לתדירות הזו! איך הם יחיו את השנים עד גיל 20 בה התדירות נעלמת לבד...

אבל התלמידים עבדו עליהם, לקחו את התדירות הזו ועשו ממנה רינגטון, ככה אפשר לקבל שיחות בשיעור בלי שהמורה תשמע...

פורסם

בשביל זה המציא את הרטט. ::)

זה טוב בשביל להפריע לכולם בשיעור עם הרעש הזה כדי להפסיק את השיעור :P

פורסם

ואי איזה טראנס..

פורסם

או לא הם יהיו חירשים לתדירות הזו! איך הם יחיו את השנים עד גיל 20 בה התדירות נעלמת לבד...

אבל התלמידים עבדו עליהם, לקחו את התדירות הזו ועשו ממנה רינגטון, ככה אפשר לקבל שיחות בשיעור בלי שהמורה תשמע...

[ltr]no dumbass it doesn't disappear on it's own. it disappears from hearing damage. from hearing loud music and not protecting your ears.

I can hear it and I'm 22...[/ltr]

פורסם

התדר הזה דועך בטבעיות בכל בני אדם, מן הסתם 22 זה עדיין מספיק צעיר, אבל בגיל 30 + כבר תתקשה מאד לשמוע אותו

פורסם

אמא שלי שומעת בלי בעיה..

נראה לי זה עבודה בעיניים

פורסם

כן זה בעיה אצלם כנראה... כנראה שזה לא צליל מספיק גבוהה, גם אמא שלי שומעת את זה.

פורסם

התדר הזה דועך בטבעיות בכל בני אדם, מן הסתם 22 זה עדיין מספיק צעיר, אבל בגיל 30 + כבר תתקשה מאד לשמוע אותו

[ltr]no it doesn't. it's destroy by the environment, which wears of the inner ear.

Populations of people living near airports or freeways are exposed to levels of noise typically in the 65 to 75 dbA range. If lifestyles include significant outdoor or open window conditons, these exposures over time can degrade hearing.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hearing_impairment

FYI, by the time you are 10 you loss 50% of your hearing sensitivity.[/ltr]

פורסם

סתם שאלה לא קשורה , FYI = 4 ur information?

פורסם

[ltr]yea[/ltr]

פורסם

זה שרעש חזק הורס את השמיעה לא אומר שתחום התדרים הגבוהים לא דועך מעצמו

פורסם

מה אתם שומעים? אני שומע רק "תססססססססססססססססססססססססססס" מעצבן כזה, אני אמור לשמוע עוד משהו?

פורסם

כלום, רק זמזום.

ואגב, בדקתי עם כמה אנשים מבוגרים,ז"א בסביבות גיל 40-50~ והם הבחינו ללא בעיה בצליל.

נשמע כאילו זה מצוץ מהאצבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים