פורסם 2006 ביוני 919 שנים שלום לפני יומים המורה שלי לאנגלית חילקה ציונים של סוף שנה כיתה ט' ואמרה לכל אחד לכמה יחידות הוא הולך אני קבלתי 97 למרות שהממוצע ציונים שלי הוא 88...המורה פשוט אוהבת אותי והיא אומרת שאני מבטא את עצמי טוב אבל יש לי המון שגיאות כתיב...(ממש הרבה..) היא הציעה לי לעשות איבחון ושאני אקבל פתור משגיאות כתיב באנגלית... אז האם אני בן אדם שלא יכול ללמוד יותר מרבע שעה למבחן יסתדר ב-7 יחידות?? האם הרמה של 7 יחידות הרבה יותר גבוה משל 5 יחידות? האם בכלל מתיחסים באוניברסיטה ל-7 יחידות?? או לפחות יחס מועדף? תודה לעוזרים.. p.s slimshady בהצלחהב-7 יחידות (אתה עדין לא יודע פשוט...המורה אמרה לי להגיד לך{תגידו לו בהצלחה!})
פורסם 2006 ביוני 919 שנים נופ שתי היחידות האלה (חוץ מהיותם נחמדות בכלליות) לא תורמות כלום, למעשה הם אפילו עשו בעיות לחברים שלי, שבהרשמה לטכניון המחשב זהה את 7 היחידות כ2 ולא קיבלו אותם (הם סידרו את זה בסוף, אבל זה עדיין טירחה מיותרת, ואחד מהם לומד בגלל זה בחיפה במקום בטנכיון)
פורסם 2006 ביוני 919 שנים 7 יחל זה 5 +2 של תרגום, 2 יחל התרגום זה שיעור בנפרד מהאנגלית. אתה צריך ציון גבוה באנגלית ורמה גבוהה (ללא שגיאות!) באנגלית, לכן לא נראה לי שהאבחון שלך לפתור מהשגיאות יעזור. ללמד 2 יחל של תרגום זה פשוט מקצוע נוסף ולכן גם המורה צריך לקבל הכשרה לכך חוץ מלימוד האנגלית, המורה שלי אמרה לי שרק מספר בתי ספר בארץ מאפשרים לימוד של 7 יחל אנגלית וחבל, כי היא אמרה לי שיכלתי לעשות את זה טוב מאוד :-\ (ציון סוף י' 98, היא לא רצתה לתת לי 100 כי היא טוענת שאין 100 באנגלית :'( , אגב, היא בריטית אחלה מורה )
פורסם 2006 ביוני 919 שנים הרבה זה לא נותןרק ידע כללי ויעזור לך למשל אם אתה צריך לקרוא מאמרים באנגלית (אוניברסיטה וכו')אתה כן צריך ציון טוב בלשון, ולדעת חיבור טובהיום קיבלתי את המגן שלי ב-2 היחידות הנוספות - 95האמת זה דיי קל ואני לא אחד שיושב ולומדד"א זה לא 7 יחידות אנגליתזה 5 יחידות אנגלית ועוד 2 יחידות שנקראות "מיומנויות התרגום"לגבי שגיאות כתיב - באנגלית זה בסדר, הרי התרגום הוא מאנגלית לעברית ולא הפוךשגיאות כתיב בעברית כבר צריך איבחוןאגב eXploZion עבדו עליך - יש 100 באנגלית
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אז ללכת או לא?? כי אני פשוט לא רואה את עצמי חורש... נ.ב אני אשמח עם מישהו שעשה 7 יחידות לימוד יגיד לי עם היה לו קשה או שהיה צריך ללמוד ממש הרבה.. עריכה: לא ראיתי את התגובה שלך ליאור,אם אתה אומר שזה קל ורק מתרגמים מאנגלית לעברית אז נראה לי אני אלך על זה! תודה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים ביום ראשון אני ניגש לבגרותזה לא קשה אבל זה גם לא הכי פשוט בעולםאם אתה יודע להתבטא בעברית, אתה מכיר קצת ביטויים, ויש לך מורה טובה, אתה בקלות יכול להגיע ל-85+ במקצוע הזה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר ליאור אני מעריך את זה שאתה עוזר לי!אבל זה נותן משהו בעתיד?? בונוס בבגריות או משהו?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים זה יכול להעלות או להוריד את הממוצע שלךיותר מזה? זה נראה יפה ברזומה (קורות חיים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.