עבור לתוכן

חלונות XP מנסה להתקין מדפסת שאין לי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה.

אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...

פורסם

נסה לנתק את המדפסת(אם היא אינה USB, תבצע RESTART), ותמחק את כל המדפסות המופיעות בתיקיית המדפסות.

לאחר מכן תחבר את המדפסת(שוב RESTART אם לא USB), ותתן לו לזהות את המדפסת מחדש.

אם הבעיה ממשיכה נסה להחליף את החיבור ל-LTP במידה והוא USB. שם בטוח לא יהיו בעיות כאלה..

פורסם
  • מחבר

קודם כל, המדפסת שלי מחוברת באמצעות כבל USB.

עשיתי את הכול לפי מה שכתבת. ניתקתי את כבל ה-USB מן המדפסת כאשר היא כבויה.

לאחר מכן, מחקתי את כל המדפסות שמופיעות בתיקיית המדפסות.

אחר-כך, חיברתי את כבל ה-USB בחזרה והמחשב זיהה את המדפסת (שוב, כשהיא כבויה). הדלקתי את המדפסת, כיביתי אותה, ו.....שוב, אותה בעיה :(

אני מעדיף שלא להשתמש בחיבור ה-LPT ולהשתמש בחיבור ה-USB. סתם, אין סיבה מיוחדת. יש הצעה אחרת לפיתרון? משהו שלא עשיתי כשורה?

פורסם

אולי בעיה ב-USB?

נסה להחליף את הכבל של ה-USB, או את החריץ אליה מחוברת המדפסת.

האם בתיקיית המדפסות מופיעות לך 2 מדפסות??

פורסם
  • מחבר

מופיעה רק מדפסת אחת, המדפסת שיש לי פיזית ליד המחשב.

את המדפסת שאין לי חלונות מנסה להתקין רק כשאני מכבה את המדפסת שלי, כמובן שאני לא מאשר לה ופשוט עושה CANCEL. אני יכול להמשיך עם הליך ההתקנה, ואחרי זה ללכת לספריה ולמחוק את המדפסת "החדשה" ולראות אם זה עדיין קורה. אבל רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני משהו שעלול להתברר כשטותי ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים