פורסם 2006 ביוני 119 שנים יש לי גם XP וגם VISTA ובהפעלה של המחשב אני בוחר לאן להיכנס.אני רוצה למחוק את הויסטה ושלא יפגע לי בהפעלה שיכנס לXP ישראיך מוחקים? פשוט נכנסים דרך ה XP ומוחקים את התיקייה של הויסטה?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אתחול לכונן (?) אין לויסטה תהליכים פעילים כי אתה לא נמצא בה , אז אתה יכול לעשות לו אתחול .
פורסם 2006 ביוני 319 שנים תצטרך גם לערוך את BOOT.INI על מנת שלא ישאל אותך לאיזה מערכת להכנס בהתחלה.כדי לעשות את זה,כשאתה ב XP. לחצן ימני על "המחשב שלי" ובחירה במאפיינים.בלשונית מתקדם, בחירה הגדרות של הפעלה ושיחזור (השלישי מלמעלה).בחר כמערכת ברירת מחדל את ה XP וקבע את הזמן על 0.אם אתה מאוד רוצה להתעסק עם הקובץ BOOT.INI, לחץ על ערוך ומחק את השורה של ה VISTA.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר כתוב לי ב Default operating systemרק את הWindows XP Professionalיש הצעות אחרות? אולי קובץ אחר שאני יכנס אליו ואם כן איפה הוא נימצא ?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים כתוב לי ב Default operating systemרק את הWindows XP Professionalיש הצעות אחרות? אולי קובץ אחר שאני יכנס אליו ואם כן איפה הוא נימצא ?כדי לעשות את זה,כשאתה ב XP. לחצן ימני על "המחשב שלי" ובחירה במאפיינים.בלשונית מתקדם, בחירה הגדרות של הפעלה ושיחזור (השלישי מלמעלה).בחר כמערכת ברירת מחדל את ה XP וקבע את הזמן על 0.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.