עבור לתוכן

המחשב מאתחל את עצמו...

Featured Replies

פורסם

אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית...

אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב...

עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה :P

חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני צריך להחליף אותו (זאת הסיבה שהתלבטתי עם לשים את הנושא בחומרה) אבל עובדה שאני כן הצלחתי פעמים להכנס לwin במצב רגיל...

אם יש למשהו עצה אשמח לשמוע אותה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

בטלתי את הv ליד ה"אוטומטקלי ריסטרט" ועכשיו הwin עולה ומודיע על ההתחלה שיש לי בעיה בwin והוא יצר log שלה (אין לי מושג מה זה אומר) אבל המחשב מתפקד מעולה ואני לא מצליח לראות מה הבעיה שהוא מדבר עליה

בכול אופן אני נוסע עכשיו לשבועים אז בנתיים העתקתי את הקבצי הMinidump האלה שדיברו עליהם במדריך לדיסקת ואני יעבור עליהם עם חבר שמבין במחשבים

לבנתיים מבחינתי נפתרה הבעיה ותודה, אם יש למשהו משהו להוסיף אשמח לשמוע, בכול אופן אני אגיב רק עוד שבועים :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים