עבור לתוכן

העתיד כבר כאן? - פיתוח ישראלי

Featured Replies

פורסם

תנסה את הHIBERNATE שהWIN מציע לך.

פורסם

תנסה את הHIBERNATE שהWIN מציע לך.

מזה ואיך נכנסים לזה?
פורסם

כיבוי המחושב->המתנה

פורסם

:lol: - אתה משווה נימנום לזכרון בלתי נדיף?!

הפיתוח לא כזה פורץ דרך(האמת היא שהם עוד לא פיתחו כלום), הרעיון קיים עוד משנת 2000 אך בשיטה אחרת(כמה משוגעים זרקו אפילו מודלים ביולוגיים כפתרון :screwy: - אני מאחל להם בהצלחה :smile1:) אך כולם כשלו במושגי המחיר והיקף הייצור.

אולי הישועה תבוא מישראל, מי יודע :nixweiss:

פורסם
המאפשרים לשמור בזיכרון את מערכת ההפעלה ■ התוצאה: קיצור משמעותי בזמן הפעלת המחשב

כבר קיים קיצור בזמן העלייה, וקיים מנגנון שמאפשר לשמור את הראם שלך להארדיסק.

פורסם

החידוש הוא בעלויות הייצור הנמוכות...

פורסם

זה לא חידוש, וזה גם לא פיתוח ישראלי, אז יש חברה ישראלית שגם עובדת על זה BFD.

MRAM נמצא בפיתוח כבר קרוב לעשור, כרגע לא ברור מתי הוא יהיה מהיר מספיק כדי להחליף את הRAM הרגיל או לפחות להוות תוספת לRAM.

כלומר RAM רגיל לפעולה סדירה, וMRAM בשביל שפיכת נתונים מ/אל הRAM הרגיל בזמני הםעלה/כיבוי.

ומתי הוא יהיה זול מספיק ובדחיסות גבוהה מספיק כדי להחליף את הדיסק הקשיח. מה שבטוח שבתור SSD הMRAM הרבה יותר עדיף על פני NAND FLASH SSD.

מבחינה של מהירות גישה, דחיסות ועלויות יצור.

UI מה לכל הרוחות אתה משווה Hibernate לMRAM, הנמנום זאת אופציה חסרת תועלת ושלא נותנת לך כלום להפיך היא בדרך כלל מאריכה את זמן הטעינה של מערכת ההפעלה כיוון שיש שפיכה של הpage file אל זכרון המערכת שלך. MRAM יאפשר לך להפעיל את מערכת ההפעלה מיד עם הפעלת המחשב, ללא זמני טעינה.

וכפי שכבר אמרתי הוא האבולוציה של הSSD.

פורסם

זה יכול ליהיות גדול!!

לא הבנתי אבל כל-כך, זה ישמר על DDR כאילו?

פורסם

זה לא חידוש, וזה גם לא פיתוח ישראלי, אז יש חברה ישראלית שגם עובדת על זה BFD.

MRAM נמצא בפיתוח כבר קרוב לעשור, כרגע לא ברור מתי הוא יהיה מהיר מספיק כדי להחליף את הRAM הרגיל או לפחות להוות תוספת לRAM.

כלומר RAM רגיל לפעולה סדירה, וMRAM בשביל שפיכת נתונים מ/אל הRAM הרגיל בזמני הםעלה/כיבוי.

ומתי הוא יהיה זול מספיק ובדחיסות גבוהה מספיק כדי להחליף את הדיסק הקשיח. מה שבטוח שבתור SSD הMRAM הרבה יותר עדיף על פני NAND FLASH SSD.

מבחינה של מהירות גישה, דחיסות ועלויות יצור.

UI מה לכל הרוחות אתה משווה Hibernate לMRAM, הנמנום זאת אופציה חסרת תועלת ושלא נותנת לך כלום להפיך היא בדרך כלל מאריכה את זמן הטעינה של מערכת ההפעלה כיוון שיש שפיכה של הpage file אל זכרון המערכת שלך. MRAM יאפשר לך להפעיל את מערכת ההפעלה מיד עם הפעלת המחשב, ללא זמני טעינה.

וכפי שכבר אמרתי הוא האבולוציה של הSSD.

אני חולק עליך.

מ Hibernate לוקח לי 8 שניות לחזור לווינדוס

שאני מדליק את המחשב רגיל- 18 שניות.

בוא נגיד ש 10 שניות זה לא קריטי ולא בדיוק הורס לי את החיים, אבל כמובן שיותר מהר זה יותר נחמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים