פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים יש לי חיבור adsl.הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי...בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים יכולות להיות הרבה סיבות לבעיות אבל אם אתה חושד במודם תתקשר לבזק ותבקש שיחליפו מודם כי הוא עושה לך בעיות..יזיק זה לא..
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים היה לי את המודם הזה בהתחלה , רק בעיות ועניינים , תשיג טכנאי שיבוא אליך ויחליף לך לאלקטל.
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים אני לא חושב שהוא יכול להחליף לאלקטל אולי הציוד של בזק באיזור שלו מתאים רק לאורכית.
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים הבעיה של התקיעות היא גם באלקטל.הספק הוא בזק בינלאומי נכון?תוריד את זה:http://www.dslreports.com/front/DRTCP019.exeותגדיר מMTU 1400, תעשה Restart ואני מקווה שזה יעזור.
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים מחבר הבעיה היא שבזק לא מוכנים להחליף לי את המודם!barakaaron מה זה הקובץ הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.