פורסם 2006 במאי 1919 שנים פלוב זה קווקאזי אכן, אבל אמא שלי מכינה אותו עם כנפיים ושוקיים של עוף, גם נורא טעים. היא גם מוסיפה שזיפים מיובשים, משדרג ביותר.אמא של מישהו מבלארוס הכינה את זה עם פטריות שמפיניון קטנטנות גם. היה מעולה.אבל הכי ארוחת בוקר רוסית - קערת חלב מלאה בפטל אדום (או לבן/צהוב, יש גם כזה) טרי, לא קפוא ולא נעליים. עדיף על כל דגנים וחרטא.אחרי זה גם החלב נהיה ורוד כזה וטעיייייייים.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אבל הכי ארוחת בוקר רוסית - קערת חלב מלאה בפטל אדום (או לבן/צהוב, יש גם כזה) טרי, לא קפוא ולא נעליים. עדיף על כל דגנים וחרטא. אחרי זה גם החלב נהיה ורוד כזה וטעיייייייים. :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: אני שונא מאוד פטריות, כל הסוגים. יש לי בחילה :errrr:
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מדיון על שיר, הגעתם לדיון על אוכל. זה מדהים . ובכך אנו מקיימים אחד משלושת היסודות של האינטיליגנציה - למידה, היקשים (הסקה מהכלל לפרט), והחברים (אסוציאציות, למי שלא יודע)
פורסם 2006 במאי 1919 שנים רק אני רוסי שלא סובל אוכל של רוסים? פלאפל PWNZ. אני איתך,אני לא בדיוק שונא אוכל של רוסים, אני חושב שהוא אכיל.... אבל יש דברים הרבה יותר טעימים, ופלוב זה פשוט , הבשר המגעיל הזה שנתקע תמיד בין השינים, יאכסססס... אני תמיד מתנחל אצל חברים עירקים כדי לאכול קצת קובה או ממולאים טובים או איזה מלאווח ביתי טוב....
פורסם 2006 במאי 1919 שנים רק אני רוסי שלא סובל אוכל של רוסים? פלאפל PWNZ. כן, גם אני לא אוהב אוכל רוסי מאז שהגענו לארץ... האוכל המזרחי הרבה יותר טעים... אני בכלל מרגיש שאני מתרחק ממה שהייתי, אני אוהב שירים של זוהר ארגוב, לא אוהב לדבר רוסית... בכלל לדעתי כולם צריכים לדבר עברית, גם הרוסים, כי אנחנו כאן ולא שם, אנחנו ישראלים אני מדבר על הרוסים הכבדים שהם 10 שנה בארץ ולא יודעים עברית חלק או שמדברים רק רוסית... לדבר עברית זה גם הרבה יותר נוח
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מה הקשר לדבר בעברית אני עדיין רוסי נכון לרוב אני מדבר בעברית עם חברים עם כולםאבל להגיע לרמה של לדבר בבית עברית זה לא טוב לדעתי אתה עדיין רוסיהכי מעצבן אותי זה המרוקאים האלה שמתעצבנים שהם רואים רוסים מדברים ברוסית ומה שאותי יותר מעצבן את המרואקאים כשהם מדברים מרוקאית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.