פורסם 2006 באפריל 3019 שנים יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.iniאני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים חפש בגוגל על BOOT.INI ו/או איך אפשר לסדר את זה (נראה לי שהדיסק התקנה של XP יכול לסדר את הבעיה במידת הצורך).חפש פה בפורום גם, בטח אנשים פירסמו את הקובץ, אם כי זה יכול להיות קצת שונה אצלךד"א בדקת שהוא פשוט לא מוסתר?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים my computer- properties - advanced - startup&recovery - settings - editהוסך לשם את זה: [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectבמידה ויש לך XP PRO והכל סבבה, לא תהיה שום בעיה, אהה ודרך אגב.. המערכת עולה יפה, רק לפני טעינת הווינדוס תופיעה הודעה missing boot.ini file. תוך 2-3 שניות זה נעלם ובעצם רק מעקב את עליית המערכת.. היות והboot על ברירת מחדל. את הקובץ ניתן למצוא גם במחשב שלך ע"י צפייה בכונן C בעזרת winrar שרואה גם קבצים מוסתרים. מקווה שתרמתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.