עבור לתוכן

בעיה עם זכרון וירטואלי

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי

אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג

אבל אצלי זה קבוע על 400 500

יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה!

הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת

האם זה תקין?

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש בעיה שנראה לי שזו אותה בעיה.. צץ לי חלון צהוב בשורת המשימות שאומר לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך

ובמשך הפעולה הבאה וינדוס ינסה להגדיל אותו... מה זה לעזאזל?!(מותר להגיד את המילה הזאת?...חחחחח) :kopfpatsch::bash:

פורסם

pink panther , אלעד,

לא פלא שמערכת ההפעלה שלך צריכה הרבה זיכרון וירטואלי (Paging file, Swap File), יש לך 50 Processים פתוחים.

הגודל של הזיכרון הוירטואלי צריך להיות בין פי 1.5 עד פי 2.5 מגודל ה Ram שלך.

כשמשנים את הגודל חשוב לשים לב שגם הגודל ההתחלתי וגם הגודל המקסימלי יהיו זהים כדי למנוע בעיות של דפרגמנטציה.

כדי להגדיר את הגודל שלו תחלצו קליק ימני על ה Icon של My Computer-> Advanced

Performence->Advanced->Change

תעשו חיפוש באתר על זיכון וירטואלי או על Paging file

פורסם

אחי יש לך זבל במחשב, שלא נדע...

תתחיל בכך שאתה מוחק מה שלא צריך, ובטוח שיש מה, ואח"כ נעבור לאנטי ווירוס שלך, ואם סרקת לאדוורים.. מתי זה התבצע לאחרונה?

אצלי מספר התהליכים שעובדים זו זמנית לא עולה על 30-31 גג, דאג לניקוי המחשב מזבל ואז תחזור אם המצב לא השתפר

פורסם
  • מחבר

אחי יש לך זבל במחשב, שלא נדע...

תתחיל בכך שאתה מוחק מה שלא צריך, ובטוח שיש מה, ואח"כ נעבור לאנטי ווירוס שלך, ואם סרקת לאדוורים.. מתי זה התבצע לאחרונה?

אצלי מספר התהליכים שעובדים זו זמנית לא עולה על 30-31 גג, דאג לניקוי המחשב מזבל ואז תחזור אם המצב לא השתפר

אח שלי זה אחד המחשבים הכי מתוחזקים שראית!

סריקות מלאות של אנטי וירוס אד אוור ספייבוט דיפנדר וכו!

על מה אתה מדברים?

MSCONFIG מתוקתק

מה הסיפור?

פורסם

סבבה, אם ככה, שעדיין כל כך הרבה תוכנות ומי יודע אם אתה משתמש בהן.. כדאי לך לבדוק האם יש תוכנה ספציפית שגורפת לך חלק נכבד מהזיכרון הוירטואלי, ושאינה צריכה לקחת כמות כזאת, למשל ישנו באג מסוים באיסיקיו שנוצר מצב שאם אתה מנסה להתחבר אליו כאתה לא מחובר לאינטרנט.. בחלק מהמחשבים או במצבים מסוימים התוכנה פשוט לא תפעל ותגרום למחשב להיתקע, להרבה שגיאות ולמלא זיכרון ווירטואלי להתבזבז. הפתרון היחיד היה להתקין מחדש..

עכשיו זה לא חייב להיות רק האיסיקיו, בדוק את זה בצורה כזאת תעבור בmsconfig ותוריד תוכנות אחת אחת ותבדוק איך זה משפיע על המחשב, עד שתאתר את הבעיה.. מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים