עבור לתוכן

בעיה קשה עם פינוי מקוםעל דיסק קשיח !

Featured Replies

פורסם

שלם לכולם .

משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי .

כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים .

תודה מראש

:kopfpatsch:

פורסם

אם יש קבצים זמניים סביר להניח שהם נמצאים בתיקיית ה- Temp

c:\documents and settings\user\local settings\temp

* כשהכוונה ב-user היא לשם המשתמש שלך...

בכל מקרה, אתה טוען שאתה לא מצליח למחוק אותם??? תפרט יותר-

איפה הקבצים האלה נוצרים (בתיקייה הנ"ל?), האם זה ממש אחרי צריבה, האם מוצגת הערה כשאתה מנסה למחוק את הקובץ?

פורסם
  • מחבר

טוב ניהיה גלויים .

אחרי שאני צורב סרט בתוכנה שעונה לשם MY DVD 6 משום מה הגודל של הדיסק קטן. בהגדרות של התוכנה אני מציין שהקבציים הזמניים של הצריבה ישמרו בתקייה בכונן D . אחרי שמסתיימת הצריבה אני ניגש לאותה תיקייה אבל היא מופיעה כריקה מצד אחד, מצד שני גודל השטח הפנוי קטן ב 4.7 גיגה מה שאומר שתוכנת החלונות טוענת שיש לי בעיית מקום פנוי .

עכשיו אני לא מאחסן את התוכנה על כונן C אלא על D או E מטעמי אבטחה .

אני מנסה הכול חיפוש כולל קבציים מוסתרים, אני מנסה לפי חיפוש הערך *.* גם לא עוזר, כרגע אני לא צורב יותר כי אני מפחד על הדיסק הקשיח . החיפוש של החלונות לא מוצא קצביים מוזריים גם לא לפי תאריך (הכוונה לגודל של הקבציים ) ערתי על כול הרשימה גם לפי תאריכים וכלום .

יש משהו שאני יכול לעשות בגלל 3 צריבות הנפח של הדיסק הקשיח צנח ב 65 אחוז לערך אני נואש עיזרו לי אין לי כוח לפורמט כללי כי :nixweiss:.

תודה הראש

דרך אגב ניסיתי להגיע ל TEMP ללא הצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים