פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אתה ממש עוסק ביחצו"ן עצמי, הא ? נראה לי 90% מההודעות בדיון הזה הם של עצמך... הבנו את הקטע..
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אתה ממש עוסק ביחצו"ן עצמי, הא ? נראה לי 90% מההודעות בדיון הזה הם של עצמך... הבנו את הקטע..מה הקשר ? בוט.הוא כותב על הרדיו שהוא עשה, והוא משקיע זמן ומשיג את השירים הטובים, מחדש את התארד כל הזמן, ונותן למשתמשי HWZONE לשמוע את שיריו, לפי דעתי זאת עבודה קדושהבמקום להיות ביקורתי כל הזמן ולחוש חכם ולהגיד שטויות אתה מוזמן גם להכנס לרדיו מתי שהוא יפתח שוב.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר ערב טוב לכולכם! נכון לרגע זה: 30.4.2006 22:35 ניתן להתחבר ולהאזין באיכות נסיונית גבוהה יותר מבעבר - +96Kbit/sec AAC, תהנו! נ.ב. בואו לערוץ צ'אט שלי ב- IRC לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio אה ודרך אגב, זהירות!! הרדיו משדר שירים דביקים אז רק אם אתם באמת אמיצים... : שמוליק
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר אני אוהב את השירק שכרגע מנוגן (GOLD BY Spandau Ballet )מגניב! תהנו אנשים, וכל מי שקורא עכשיו, בדף הראשון - בהודעה הראשונה יש הסברים איך להכנס וכו וכו'שמוליק
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר ערב טוב לכולכם!לאחר אתנחתה קצרה ונכון לרגע זה: 3.5.2006 20:01 ניתן להתחבר ולהאזין באיכות גבוהה מאוד של+96Kbit/sec AAC, תהנו!נ.ב. בואו לערוץ צ'אט שלי ב- IRC לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה!irc://se.quakenet.org/hitsradioאו- שרת QuakeNetחדר HitsRadioשמוליק
פורסם 2006 במאי 319 שנים אני לא מצליח להאזין אולי אתה כבר יישן...אכן.תתחבר לערוץ במירק על מנת לקבל מידע, אפשר לראות בדיוק מתי הוא משדר ומה, וכמובן אפשר לדבר על מוסיקה איתו ועם עוד מאזינים.יש גם כבונוס חידות עם פרסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.