פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אחלה רדיו..כנסו כולם - ההנאה מובטחת! ואל תהיו עצלנים כנסו גם לערוץ במירק.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר שבוע נעים לכולכם! 14.1.2007 - 18:20 אתם מוזמנים להצטרף לעוד ערב של רצף להיטים חמים מכל הזמנים :DJsmile: באיכות מעולה של AAC+ v2.0 96-128Kbit Stereo ! hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון (לחצו כאן) אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן! ותודה לכל אלו שכבר טרחו וכתבו ת ו ד ה ר ב ה! תנו קפיצה גם לערוץ הצ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהנות! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio שמוליק
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מגניב..... אחלה מוזיקה. ממש תענוג לאוזניים, בעיקר שעושים שיעורים משעממים בהיסטוריה.חברה תיצתרפו גם לMIRC...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים היי שמוליק זה שוב אני... רציתי להודות לך על המוסיקה אתמול.. היה 10.. קלאסיקות.. מומלץ בחום..
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר סוף-שבוע נעים לכולכם! 19.1.2007 - 18:05 אתם מוזמנים להצטרף לעוד ערב של רצף להיטים חמים מכל הזמנים :DJsmile: באיכות מעולה של AAC+ v2.0 96-128Kbit Stereo ! hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון (לחצו כאן) אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן! ותודה לכל אלו שכבר טרחו וכתבו ת ו ד ה ר ב ה! תנו קפיצה גם לערוץ הצ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהנות! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio שמוליק
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר סוף-שבוע נעים לכולכם! 27.1.2007 - 14:35 אתם מוזמנים להצטרף לעוד רצף להיטים חמים מכל הזמנים במיוחד לשבת :DJsmile: באיכות מעולה של AAC+ v2.0 96-128Kbit Stereo ! hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון (לחצו כאן) אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן! ותודה לכל אלו שכבר טרחו וכתבו ת ו ד ה ר ב ה! תנו קפיצה גם לערוץ הצ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהנות! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio שמוליק
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר ערב טוב ועוד שבוע מוצלח לכולכם! 7.2.2007 - 19:08 אתם מוזמנים להצטרף לעוד רצף להיטים חמים מכל הזמנים :DJsmile: באיכות מעולה של AAC+ v2.0 96-128Kbit Stereo ! hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . הסבר מפורט תמצאו בפוסט הזה. אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן! ותודה לכל אלו שכבר טרחו וכתבו ת ו ד ה ר ב ה! תנו קפיצה גם לערוץ הצ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהנות! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio שמוליק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.