פורסם 2006 ביוני 1519 שנים איזה באעסה.... נירדמתי חזק וקמתי לא מיזמן חשבתי שיש עדיין שידור טוב כנירא מחר יהיה עוד שידור אני מקווה
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר ערב טוב לכולכם! 16.6.2006 18:55 דבר ראשון, שמחתי לראות שחוזרת ההיענות להאזין ולהנות מהמוסיקה. ניתן כרגע להתחבר כרגע ולהאזין למוסיקת להיטים מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ 96Kbit Stereo ! אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן --- עושה טוב! (הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון). hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . תנו קפיצה גם לערוץ צ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio שמוליק
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר לא רע, פשוט וקל. שירים לא רעים. יש אולי תוכנית שידור? שלום BOSE !! long time no see תודה על המילים היפות, בעיקרון התוכנית היחידה זה להשמיע לכם את השירים שאני אוהב - ולקוות שאתם אוהבים את מה שאתם שומעים יחד איתי שמוליק
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים היי שמוליק, נוסטלגיה אה? בינתיים אני מאוד אוהב את השירים, KEEP ON WITH THE GOOD WORK
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר ערב טוב לכולכם! 22.6.2006 18:20 ניתן כרגע להתחבר כרגע ולהאזין למוסיקת להיטים מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ 96Kbit Stereo ! אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן --- עושה טוב! (הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון). hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . תנו קפיצה גם לערוץ צ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio שמוליק
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר ערב טוב לכולכם! 27.6.2006 18:35 ניתן כרגע להתחבר כרגע ולהאזין למוסיקת להיטים מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ 96Kbit Stereo ! אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן --- עושה טוב! (הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון). hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . תנו קפיצה גם לערוץ צ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio נ.ב. מצטער על "ההקפצה" בין הפוסט האחרון לזה, אבל אף אחד לא טרח לרשום כלום, חבל --- אז קדימה תנו פידבק. שמוליק
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר ערב טוב וסופ"ש נעים לכולכם! 30.6.2006 22:35 ניתן כרגע להתחבר כרגע ולהאזין למוסיקת להיטים מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ 96Kbit Stereo ! אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן --- עושה טוב! (הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון). hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L . תנו קפיצה גם לערוץ צ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה! irc://se.quakenet.org/hitsradio או- שרת QuakeNet חדר HitsRadio תודה רבה מקרב לכל הפידבקים האחרונים ולכל מי שממשיך להאזין ולהנות יחד איתנו. שמוליק
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים טוב יאלה אני מוריד ווינאמפ עכשיו עוד כמה דקות אני יכנס... עריכה: מגניב, אחלה איכות! בקשר לשירים, תכף אני ידע יותר...
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר ערב טוב לכולכם!4.7.2006 20:45 ניתן כרגע להתחבר ולהאזין למוסיקת להיטים מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ 96Kbit Stereo !אם נהינתם - אל תשכחו לכתוב כאן משהו קטן --- תודה!(הסבר מפורט תמצאו בדיון הזה בפוסט הראשון).hitsradio.servemp3.com:8000 - הכניסו כתובת זו לתוכנית ה- WinAMP שלכם באמצעות צירוף המקשים CTRL + L .תנו קפיצה גם לערוץ צ'אט שלי ב- IRC - לדבר, לבחור ולהשתתף בחידונים על המוסיקה!irc://se.quakenet.org/hitsradioאו- שרת QuakeNetחדר HitsRadioתודה רבה מקרב לכל הפידבקים האחרונים ולכל מי שממשיך להאזין ולהנות יחד איתנו.שמוליק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.