עבור לתוכן

המחשב שלי אוכל סרטים חבל"ז צריך בבקשה עזרה!!

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה, קודם כל חג שמח לכל בית עם ישראל :yelclap:

לא מזמן הייתי באילת השארתי תמחשב עובד הכל טוב אני חוזר אני רואה חושך בעיניים, הפיירואל שלי נגמר לו התאריך והוא לא עובד ואחי פה גלש באתרים ששתלו לי ים חרא על המחשב, אני הרצתי תוכנות ניקיון כמו SPYBOT AD-AWARE וכל השאר אבל עדיין יש לי 2בעיות מעצבנות בטירוף:

בשולחן עבודה שלוחצים מאפניינים ברקע ואז מתקדם יש אפשרויות, אז איכשהו נעלם לי משמה ה"DESKTOP" וזה לא כ"כ הפריע לי עד שגיליתי שאני לא יכול לשנות רקע ידני, יענו להכנס לתמונה ואז עליה ללחוץ ימני ולקבוע אותה כרקע - לא עובד.

dsk13mq.jpg

עכשיו הבעיה השניה שהיא עוד יותר מעצבנת למה עם רקע אפשר להסתדר, זה שהתיקיות שלי במחשב לא בסדר, זה התחיל בזה שנכנסים לMY COMPUTIER ואז יש את הפרטים של המחשב בצד ימין כזה, אז זה נעלם, ניסיתי להחזיר את זה האפשרות של זה אפורה, אי אפשר להכנס לזה, ואם אני עושה שיחזור הנקודה כן חוזרת לזה אבל לא משנה כלום והאפשרות הזאת משפיע לי על כל התיקיות של המחשב - הם לא מסתדרות אוטומטית גם שאני אומר להם או כל מיני קקה מעצבן אחר.

dsk23zy.jpg

עוד דבר, הבעיה היא רק כאשר המחשב עובד במצב רגיל, במצב בטוח אין לי את הבעיה הזאת מה שגורם לי לחשוב שיש לי איזה וירוס או איזה בוט מסריח שמשגע לי תצורה ושאני ימצא אותו אני אשבור לו תראש, הינה הדברים שרצים אצלי במחשב, אם מישהו מזהה תבעיה בבקשה להגיד :\

קקה שרץ במחשב:

tsk7up.jpg

אחים שלי, בבקשה תגידו לי שיש למישהו פה פיתרון אחר חוץ מפורמט, למה אני לפני שבוע פירמטתי וממש ממש אין לי כח לעוד נגלה :|

פורסם

נו באמת, אתה משתמש בנורטון ומתפלא שיש לך בעיות אבטחה?

:bash:

http://www.kaspersky.com/

אתה בטוח שהבעיות שלך לא קשורות לתוכנה ששינתה לך את המראה של XP?

פורסם

יש למחוק את התקיות הבאות:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies

פורסם

ד"א, אם אתה ממש מיואש מהמצב ולא מצליח לתקן את הבעיות - פשוט עשה System Restore ליום שבו נסעת לאילת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים