עבור לתוכן

איך מעבירים את הקובץ? דחוף

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר.

הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה:

WrongPass.JPG

העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים?

בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)

פורסם

כמה מקום יש לך בC ואיזה גודל הקובץ?

פורסם
  • מחבר

שמע אני מעריך את הניסיון לעזור אבל מתוך התגובה שלך אני רואה שסתם רשמת משהו בלי קשר.

אתה יודע טוב טוב שאם לא היה לי מקום הייתה מופיעה הודעה אחרת לגמרי והייתי יודע לבד וענית סתם בשביל להוסיף עוד למונה.

יש לי 48 ג'יגה פנוי ב C ועוד בכונן אחר. אין לי בעיה של מקום.

אשמח אם מישהו שמבין יעזור

פורסם

שלום Builds וברוכים הבאים לפורומים של HWzone.

ראשית, קרא בבקשה את חוקי הפורום ושנה את כותרת ההודעה שלך בהתאם.

שנית, אתה מתבקש לנהוג בכבוד כלפי כל חברי הפורום. אם מישהו מגיב לשאלה שלך, גם אם התשובה שלו לא עוזרת לך (או שנראה לך שהיא לא עוזרת), נסה לעבוד איתו למציאת התשובה. אם נשאלת שאלות, ענה עליהן והשתדל לספק את מירב המידע כדי שיוכלו לעזור לך יותר טוב.

זהו תפקידם של אחראי הפורומים (ובמקרה שלנו, המשתמש שהגיב לך הוא אחד כזה) לאתר משתמשים שמגיבים להודעות רק על מנת להעלות את מונה ההודעות שלהם (מה שמכונה בחלק מהמקרים "ספאם").

פורסם

אתה מסטול? בהודעה שלך כתוב שהדיסק יכול להיות מלא. שיהיה לך בהצלחה. לא רק עם הבעייה הזאת, אלא בתור בנאדם בכלל.

פורסם

Builds אתה דיי חוצפן, בנאדם בא לעזור לך ואתה חושב שהוא סתם רושם? במקומך הייתי שולח לו הודעה פרטית ומתנצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים